Ruben Latcau il acuza pe Alin Nica ca face o politica bazata pe minciuni si tepe

Ruben Latcau il acuza pe Alin Nica ca face o politica bazata pe minciuni si tepe

- in Locale, Politica, Slider, Stiri
0

Ședință de plen extraordinară la Consiliul Local Timișoara cel puțin ciudată, marți, 21 septembrie. Aleșii locali au fost anunțați astăzi pe la ora 12 că la ora 17 este ședință și că ar trebui votată noua componență a Consiliului de Administrație al Colterm. Culmea este că ar fi trebuit să aibă loc și AGA a Colterm. La nici una dintre cele două ședințe nu a fost îndeplinit cvorumul. Au fost prezenți doar 13 consilieri locali și ar fi fost nevoie de 14. O altă ciudățenie a fost că ședința de plen nu a fost live, cum se întâmplă întotdeauna.

Vicele arogant al Timișoarei, Ruben Lațcău (USR) a aruncat vina pe Alin Nica, președintele PNL Timiș, pentru neprezentarea consilierilor locali la plen. Lațcău spune că PNL s-a transformat în PDL și că Nica face politică bazată pe minciuni și țepe.

Primarul onorific al Timișoarei, Dominic Fritz a lipsit de la plen pentru că era mai ocupat cu politica… Acesta a participat la o dezbatere electorală organizată la Centrul de proiecte al primăriei, cu Dacian Cioloș, în contextul alegerilor interne din USR PLUS.

Mărturisesc că am intrat naiv in politică, cu speranțe și planuri mari. Speranțele și planurile au rămas dar naivitatea s-a cam dus, iar asta din cauza domnului Alin Nica. Felul său de a face politică, bazat pe minciună și țepe este ceea ce vedem la politicenii vechi. Nu credeam că PNL se va transforma în PD-L 2009 dar se pare că acolo am ajuns. Azi a fost o ședință de Consiliul Local la care nu a fost cvorum. E prima pe care o văd în situația asta de când urmăresc politică. PSD și PNL s-au gândit că ăsta e un mod matur de a face politică, boicotând activitatea consiliului. Azi a fost de asemenea al doilea AGA consecutiv, după cel de săptămâna trecută de la Horticultura, unde PSD și PNL nu se prezintă la datorie și blochează prin absență societățile Consilului Local. În prag de iarnă, PNL lasă Colterm fără consiliu de administrație. Ce l-a deranjat pe Nica este că am refuzat numirea fostului director economic – pe numele căruia sunt câteva plângeri penale – în consiliul de administrație și că am refuzat să luăm omul de pe ultimul loc din competiție și să îl punem cu mâna în vârful listei și în Consiliu. Metehne de Dâmbovița. Sper că PNL să se salveze în ultimul ceas de la dezastrul Nica&Cîțu”, a scris pe pagina sa de Facebook, Ruben Lațcău.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *