Roxana Iliescu îşi face autopromovare pe spatele candidatului PMP Denta. Incredibil cu ce infractor a venit să-şi facă campanie

Roxana Iliescu îşi face autopromovare pe spatele candidatului PMP Denta. Incredibil cu ce infractor a venit să-şi facă campanie

- in Locale, Politica, Slider, Stiri
0

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Timiş, Roxana Iliescu (fost preşedinte PMP Timiş) continuă să îşi sfideze colegii de partid. Ea a dat un recital marcă înregistrată la începutul săptăpmânii, la lansarea candidatului PMP pentru Primăria Denta.

Roxana Iliescu a vorbit oamenilor adunaţi în sală pentru candidatul Vlastimir Pasici, doar despre realizările sale de la Consiliul Judeţean Timiş.  Iliescu le-a oferit localnicilor numărul personal de telefon pentru a îi semnala eventuale probleme. Nimic însă despre candidatul partidului la alegerile locale. La Denta, Roxana Iliescu nu a venit singură ci însoţită de un grup de „ţucalari” (foto) în frunte cu fostul consilier local PMP de Lugoj, Fedor Maşniţă, căruia i s-a retras sprijinul politic în unanimitate după ce a „ţepuit” o groază de muncitori români duşi la muncă în Italia.

Roxana Iliescu a fost schimbată din funcţia de preşedinte a PMP după ce, precum oamenilor mărunţi, i s-a urcat la cap puterea… Şi a început să îşi trateze colegii de la înălţimea unei regine.

Fedor Maşniţă are nenumărate procese pe rol. A bătut o femeie şi a dat „ţepe” cu ultimele salarii mai multor muncitori aduşi de el la muncă în Italia. Tot Maşniţă a fost cel bănuit de implicarea într-un „tun” de peste 60.000 de euro la staţia de epurare a apei din Hitiaş. Totuşi el este cunoscut în PMP ca „sponsorul oficial” al Roxanei Iliescu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *