Rotary Italia Cetate Timişoara a câştigat Polonicul de argint, la Noaptea Bucătarilor 2015

Rotary Italia Cetate Timişoara a câştigat Polonicul de argint, la Noaptea Bucătarilor 2015

- in Locale, Social, Stiri
0

Clubul Rotary Cetate Timişoara a organizat Noaptea bucătarilor, vineri 29 mai, de la ora 18, la Cramele Recaş. Marele premiu Polonicul de argint 2015  a fost câştigat de Rotary Italia Cetate Timişoara.

Carlo Marchegiano, preşedintele Norad Group, a prezentat meniul cu care clubul lui a câştigat: “Somon delicios prăjit în unt, garnisit cu orez preparat cu coriandru şi alte mirodenii, cu sos de ceapă, smântână şi şofran, ardei iute şi cartofi. Desertul a fost un tort special Casata siciliana, cu marţipan şi urdă dulce, totul fiert în lapte. “E un deliciu special”, a explicat Marchegiano.

Membrii juriului au fost: Cornel Bota, membru fondator Rotary Cetate, Adela Ianăşi, Rotary Cetate, Dan Costineanu, Rotary Timişoara, Nicuşor Veligan, Rotary Buziaş, şi Marcel Hoster, jurnalist Tion.

Rotary Cetate Timişoara a organizat Noaptea bucătarilor, ediţia a VII, la Cramele Recaş, vineri 29 mai, în aer liber, începând cu ora 18:00. Amfitrionul serii a fost Cosmin Grapini, preşedintele Rotary Cetate Timişoara, împreună cu Ionică Giorgiu, directorul Cramelor Recaş. Pe tot parcursul serii, rotarienii pasionaţi şi curajoşi s-au întrecut în două secţiuni: “Desertul favorit” şi Concursul „Noaptea Bucătarilor”.

A fost distracţie, voie bună, mâncăruri gustoase, vin bun, premii, dar mai ales, Marele Trofeu: POLONICUL DE ARGINT. În plus, rotarienii au făcut un gest de gingăşie şi nobleţe pentru copiii internaţi la Spitalul Louis Ţurcanu. Toată lumea care a venit la Noaptea Bucătarilor a avut misiunea de a aduce şi o jucărie care, de Ziua Copilului, pe 1 iunie, va fi dăruită micuţilor bolnavi pentru a naşte un zâmbet fericit.

Gh. M.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *