Romii care locuiesc in zona Traian, evacuati pe banda rulanta

Romii care locuiesc in zona Traian, evacuati pe banda rulanta

- in Administratie, Locale, Slider, Stiri
0

Reprezentanții Primăriei Timișoara încearcă să ia toate măsurile necesare, astfel încât să-i evacueze pe toți romii care locuiesc ilegal în imobilele din zona Traian. Războiul împotriva acestora a fost lansat după ce o familie de romi a dat foc unei case, în această toamnă, nemulțumită fiind de faptul că urmează să fie evacuată.

Potrivit unui mesaj postat pe Facebook de primarul Nicolae Robu, deja șase familii au fost evacuate.

Ia să vedem, ce s-a mai întâmplat în campania de curățare a Pieței Traian de răufăcători. Nu de mult, am făcut o descindere în Piața Traian, pentru a transmite un mesaj ferm de intransigență celor certați cu normele de conviețuire într-o comunitate civilizată. Am spus răspicat, atunci, că pe mine nu mă interesează etnia oamenilor, ci faptele lor! Ei bine, având în vedere faptele, am reușit, până în prezent, evacuarea a 6 familii, care locuiau în imobile de pe străzile Dacilor (nr. 8, 19 și 21 -câte o familie), Ștefan cel Mare (nr. 55 -o familie) și Badea Cârțan (nr. 5 -două familii). Pentru toate, am avut sentințe judecătorești definitive“, a scris Robu pe Facebook.

Conform primarului Timișoarei, încă patru procese sunt câștigate de municipalitate în primă instanță și de îndată ce și aceste sentințe vor fi definitive, ele vor fi puse în aplicare.

Piața Traian trebuie redată oamenilor civilizați, oamenilor care știu să o respecte, să-și respecte semenii și să respecte orașul”, a precizat edilul Timișoarei.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *