Romanița Jumanca, liderul OFSD Timiș: Și dacă nu eram în PSD, o votam pe Dăncilă la președinția României

Romanița Jumanca, liderul OFSD Timiș: Și dacă nu eram în PSD, o votam pe Dăncilă la președinția României

- in Actualitate, Locale, Politica, Stiri
0

Romanița Jumanca, președintele Organizației Femeilor din PSD Timiș, are doar cuvinte de laudă la adresa liderului PSD, premierul Viorica Dăncilă.

Astfel, astăzi, Romanița Jumanca a precizat că și dacă nu ar fi fost înscrisă în PSD, tot ar fi votat-o pe Viorica Dăncilă pentru funcția de președinte al României, datorită calităților pe care le are.

Vă spun cu convingerea fermă că Viorica Dăncilă este alegerea mea, este alegerea organizației femeilor din PSD Timiș ca președinte pentru țara în care eu vreau să trăiesc. Noi mergem mai departe cu susținerea Vioricăi Dăncilă ca președinte al țării și ar fi fost alegerea mea și dacă nu aș fi făcut parte din PSD. aș fi votat cu Viorica Dăncilă cu aceeași convingere pe care o am astăzi pentru că are un mesaj care îndeamnă la unitate și respect într-un spațiu politic dezbinat de ură. Viorica Dăncilă reprezintă un echilibru în politică, are principii ferme, a dovedit capacitate mare de muncă, a demonstrat o voință de fier. Viorica Dăncilă este prima femeie candidat la președinție cu șanse reale”, a declarat Romanița Jumanca.

Președintele OFSD Timiș i-a găsit și o scuză Vioricăi Dăncilă pentru gafele pe care le face, afirmând că premierul se regăsește într-o poziție nu grozav de comodă. Emoțiile există când ești într-o asemenea poziție”.