ROMÂNIA și Planul MARSHALL (V)

ROMÂNIA și Planul MARSHALL (V)

- in Actualitate, EDITORIAL 1, Locale, Stiri
0

de Robin H

Covid-19 și totul se schimbă. Dispar persoanele în vârstă media în Italia la decedați este peste 80 ani.

Democrația America, adică 1.400$ pentru fiecare american adult, și fiecare copil 500$. În total SUA a cheltuit 3.000.000.000.000US$ adică 3 trilioane dolari, te întrebi de ce așa risipă: simplu, americanul câștigă el 4000-5000$/lunar sau mai mult dar acuma trebuie să-i dăm și banii cheș 1.400$ să aibă ce cheltui. Este posibil să fi rămas șomer ori a rămas fără bani. Peste tot în lume băncile și firmele mari primesc multe subvenții pentru a rămâne active. Cetățeanul nimic în Europa, dar uite 1.400$ fiecare asta în SUA. UE are de învățat de la SUA. Cum ar fi dacă fiecare român cetățean UE primește 1.400€?

Întrebarea este cu țintă precisă, din anul 2005 hoția nu mai este de capul ei, e hoție cu legea în mână. Stau și se uită cetățenii UE cum Băncile și Firmele mari primesc Miliarde €, iar pentru cetățean șomaj.

Pensiile Speciale România, PM Orban zicea deunăzi despre necesitatea impozitării pensiilor speciale, o idee care este preluată rapid de opoziție: “Singura soluție este impozitarea lor” Alfred Simonis liderul grupului PSD din Camera Deputaților “fac din nou apel la toate grupurile parlamentare, să ne punem din nou la masă, să discutăm despre o impozitare drastică cu peste 90 la sută a pensiilor speciale” și explică oamenii politici că ar fi două muhaiele Ccr care primesc pensii speciale și astfel ccr se opune.
https://www.capital.ro/este-ceruta-impozitarea-pensiilor-speciale-apel-la-ludovic-orban-dupa-deciziile-luate-de-ccr.html Treaba este că Robin H cunoștea despre asta și a propus impozitarea ca fiind unica soluție să reducă pensiile speciale maximum 2.000/2.500€ la fiecare care vrea mai mult muncește la privat. De ce se ceartă la Parlament? Te ajută mintea și pricepi ori citești Editorial RH!

Insistăm pe idee pentru că acesta este rolul unui Formator de Opinie să aducă Lumină când trăbe.

Parteneriat strategic România-SUA. Recent 15 cadre medicale din cadrul MapN au plecat luni într-o misiune în statul american Alabama, pentru a oferi sprijin autorităților locale în lupta contra Covid-19. Declarații oficiale și toate cele, însă observăm un adevărat parteneriat și recunoașterea SUA numai la capitolul Armata România. Atragerea SUA și în parteneriatul învestiție, în exploatare bogății naturale trebuie însă acceptată de întreaga națiune. Scriam de o șansă pierdută, Lia Roberts nu a beneficiat la alegerile din anul 2004 de condițiile oferite unui candidat la președinție. Iohannis a câștigat așadar la alegerile viitoare poate câștiga și Lia Roberts. Asta dacă și vrem un parteneriat care să convingă SUA.

Cunoașteți pe cineva în România care să fi lămurit și acest aspect? Acesta este rolul Thought Leader.

Libertatea de expresie a opiniei un drept recunoscut (Art 19 Declarația Universală Drepturile Omului) libertatea exprimării oricărei opinii dar nu oricum fiind însă ulterior amendată și cu o recunoaștere a responsabilității individului de a nu primejdui securitatea națională, ordinea și sănătatea publică. Noi cunoaștem definiția OMS a sănătății (publice): “… o stare de bine completă, fizică, psihică, socială, și nu reprezintă doar absența unei boli sau a unei infirmități … “ așadar în mare măsură lipsește o sănătate socială și asta pe tot globul. Parlamentul Taiwan e ring de box, președinții țărilor ce sunt huiduiți și insultați ca la ușa cortului, Tv-urile încarcă cu electricitate negativă, cine-i tare’n clanță! Ziariștii umblă după recunoașterea negativului – dacă-i știre înseamnă ceva negativ – o înțelegem însă nu prea acceptăm gândirea negativă care slăbește voința și ne taie legătura cu fluxul vieții ….

Mircea Badea despre Bill Gates: ‘Eu cred că Bill Gates vrea să cipeze oamenii!‘ Freedom of speech într-adevăr, însă oricine rămâne și responsabil fie acela un derbedeu oarecare ori gazetar vedetă.

Cităm din adânca gândire de pe dâmbovicioara: “Va fi cip cu de toate” a profețit Badea care vede conspirația menită să microcipeze oamenii. Grijuliu cum îl știm adaugă:’ facem rate pentru un cip
Mirciulică ăl grijuliu (vajnic patriotte locale) glăsuiește: “Românii nu acceptă să li se ia Libertatea!” Auzi la el domnule pișicher de tv-ist la țară bananieră și colonie cu epoleți nici că-i pasă dacă alde profesorul Voiculescu aude cum recită proverbe: “Câinele crapă de drum lung iar badea de grija românilor cu cip în rate” Ilustrul ziarist tevist Mbadea, putea el să rateze bârfa Bill Gates? Însă M Badea ori sau alți patriotte locale ar trebui să învețe de la patrioți adevărați Iulian Fota declarând la Radio Actualități (28.5.2020) că minciuna este promovată de Români nu de Ruși iar o minciună înseamnă bani, de asta mint toți în frunte cu politicii. Cum este posibil ca în 30 de ani editorialele semnate de Robin H rămân un adevăr și totodată unicat, fructele mâniei semnat Thought Leader.

Despre cei năuci zici numai de bine. https://www.realitatea.net/stiri/actual/comisia-europeana-contrazice-teoria-conspiratiei-bill-gates-nu-a-creat-coronavirusul_5ec939498dd4254ba6175ce4

Iată și opinia publicată de Comisia Europeană: … “(Bill Gates) nu a creat coronavirusul și nici nu complotează împreună cu UE pentru a crea un sistem global de supraveghere având scopul de a urmări deplasările persoanelor” și acum ai doi pepeni într’o mână, Badea și CE – pe care arunci? Dacă este adevărat ce susține Iulian Fota atunci badea rămâne de pripas, un tolerat la Antena3.

Pentru mister Badea, mai cităm zicerea lui Avram Naom Chomsky, Profesor Emerit MIT și Filozof American ce lansează un avertisment: “Există companii care dezvoltă tehnologii care le și permit nemijlocit ca angajatorii să umărească ce au angajații pe ecranul calculatorului lor să verifice tot ce tastați, și, dacă vă îndepărtați de ecran, să contabilizeze asta ca o pauză. Internetul lucrurilor funcționează deja. Orice obiect domestic conține ceva electronic. Aspect practic însă informațiile ajung pe această cale și la Google, Facebook, la Guvern. Acest lucru oferă un potential enorm de control și supraveghere, se întâmplă așadar, nu e în viitor. Ceva ce există în China azi, unde există sistemul de credite sociale tehnologie de recunoaștere facială peste tot și ce faci e supravegheat astfel că dacă treci prin locul nepotrivit îți poți pierde din credite. Lăsăm acest lucru ori îl oprim?

China este pregătită pentru Covid-19 acolo e probabil anihilat virusul. Dar uite că și altă țară este absolvită de Coronavirus: Noua Zeelandă. Cititorul nostru e atent și a priceput. Dacă China poate controla 1.439.323.777 chineji, prin sistemul de credite sociale / tehnologie recunoaștere facială desigur că și Noua Zeelandă își poate exercita controlul asupra populației de 4.822.233 locuitori.
China nu a inventat doar a copiat. Asta în timp ce Anglia și SUA care inventaseră tehnologia au și experimentat totul într-o țară mică unde aveau control – Noua Zeelandă. Tehnologia de mai sus urmează a fi plătită de guverne și implementată global. Astfel populația poate fi controlată, adio furtișaguri sau fărădelegi. Mircea Badea cel grijuliu va alege: mănăstire, cip sau rămâne’n zgardă.

România va primi 33 de miliarde € (fond redresare UE), declară EP Siegfried Mureșan. Acum să te ții la câte hoții încap în suma asta. Iar ăștia vor cip și ești controlat total și rămâi fără comisioane.

Bogata țară săracă, România, parcurge drumul prorocit Larry Watts: Cei dintâi vor fi cei din urmă. Încă nu este târziu căutați pe Goagăl Larry Watts – cumpărați cărțile sale adevărata istorie a RO.