ROMÂNIA și Planul MARSHALL (IV)

ROMÂNIA și Planul MARSHALL (IV)

de Robin H

Motto: “Life did not take over the world by combat, but by networking” Lynn Margulis, 1987

(Viața nu a Cucerit Planeta prin Luptă, ci prin Cooperare)

Editorial cu Motto? Asta ce mai este, încercăm să explicăm. De când e omul pe pământ se tot bate. Astăzi vin cu explicații savante, cică n-au spațiu vital, moft, de fapt ei se războiau și când erau doar câțiva oameni pe pământ pentru că așa este omul. Războaiele religioase marcau slăbiciunea ființei umane, inchiziția te ardea pe rug bănuind o erezie. La mijlocul secolului XX Dumnezeu a socotit că omul poate fi înfrânat doar cu bomba atomică. Și așa s-a făcut. Fără războaie avem lăcomie, distrugerea echilibrului natural. Și a venit Coronavirus, prilej ca omul să încerce a chibzui. Sociobiologia a făcut deja pași mari fundamentând azi teoria sociobiologică potrivit căreia societatea evoluată determină parametrii comportamentului social iar evoluția omului schimbă efectiv gena. Suedia are beneficiul unei conlucrări sociale unde interacțiunea cu mediul natural produce evoluția comportamentelor avantajoase social numai prin cooperare. Viața a cucerit planeta prin cooperare știința demonstrează. Să ne gândim.

Planul Marshall, ceva asemănător este posibil în condiții specifice iar astăzi parteneriatul înseamnă tot mai mult definind realitatea. Globalizarea este perspectiva reală. România rămâne departe, oamenii rătăcind în deșertăciune și marcați de credința că trăiesc cel puțin un mileniu. Spuneam că nu am avut și noi vreun filozof/disident. Nu-i nimic, avem artiști, avem oameni de cultură, un Dinescu convingea și la revoluție îmbrăcat în pulover dar și astăzi cu lăutari și fasole. Trebuiește eliminată gălăgia universală la tv-uri, și nota bene, dacă astăzi ar mai fi Inchiziția pe rol, ăștia ar fi în stare. Cine ar fi Torquemada?

Covid-19 cu România printre țările ce au înfruntat cu succes pandemia grație unui efort de durată și o conduită potrivită prin relația autoritate și cetățean. Ce vedem acuma în starea de alertă este doar mojicia acelora ce încearcă jocuri politice precum și deruta multora nevoiți să circule. Probabil, în timp vom vedea și la aceia plecați să lucreze prin Europa de vest o detașare nimerită tocmai pentru rezolvarea problemei lor, câștigul decent în România. Avem europarlamentari câtă frunză și iarbă și-i îndemnăm să lase pălăvrăgeala pe la Tv romanika unde ei fac tot doi bani, să propună în schimb la EU Parliament legiferarea condiției lucrătorului agricol străin, acela care pleacă din Est și lucrează în Vest. Cât și plata în România a lucrătorului agricol român cu leafa obținută în Vest, exact cum se întâmplă cu subvenția pentru hectare agricole. Așa facem treabă. Poate că aude alde Băsescu, lasă tv/sticla în pace, chiorăște o propunere legislativă la Bruxelles. Lege care ar fi votată, pentru asta merită să te lupți.

Tv-uri în România ar trebui ca BBC, am mai spus. Emisiune câteva ore din Parlament, știri, cu sport, filme, vremea probabilă. Toți ăștia care taie frunze la câini să învețe o meserie decentă. Coronavirus ascultăm la Dr. Virgil Musta – formator de opinie medicală, nicidecum ascultăm trăncăneala fără de sfârșit, șopârle politice și gunoiul balcanic totul fiind un fel de privată în fundu curții. Avem și mai mulți doctori buni, așadar să ascultăm. De asemenea autoritatea merită atenție. În final, noi merităm atenție.

Bill Gates regretă astăzi. Potrivit Digi-24: Amintindu-și de acel moment, Bill Gates a spus că ar fi vrut să fi făcut mai mult pentru a atrage atenţia asupra pericolului. „Mă simt teribil. Toată ideea a fost să vorbesc despre pericol pentru ca noi să putem acţiona pentru minimalizarea pagubelor”, a spus Gates într-un interviu. Fundaţia The Bill & Melinda Gates plăteşte pentru cercetări ce au ca scop găsirea unui tratament, fundaţia lucrează cu liderii farmaceutici şi guvernele lumii pentru producerea vaccinului la scară largă după ce unul obţine aprobarea de la organizaţiile de sănătate. Bill Gates a mai răspuns şi acuzaţiilor că investeşte în anumite domenii mai mult că fundaţia sa decide ce boli au prioritate şi cum luptăm cu ele „Tot ce facem este să investim banii noştri şi să împărtăşim opiniile noastre. Nu noi luăm decizia finală la sfârşitul zilei”. Așa arată o relatare echilibrată din media serioasă și cu ziariști serioși.

Bill Gates se declară totodată neliniștit deoarece: noi nu știm totul despre Covid-19 și câți oameni sunt infectați, incluzând pe aceia fără simptome. Este virusul dependent de sezon sau de vreme? Când ar fi potrivit să reluăm activitatea și să trimitem copiii la școală? Dar la toate astea fiecare țară va decide.

Reluăm tema criticii fără temei și afrontului adus magnatului Bill Gates. De astă dată, în străinătate, o deputată din Italia Sara Cunial, parlamentarul din Roma l-a denunțat pe Bill Gates drept „criminal” și a cerut Președintelui Italian să-l predea Curții Penale Internaționale pentru crime împotriva umanității. De asemenea, ea a expus agenda lui Bill Gates în India și Africa, împreună cu planurile de a microcipa rasa umană prin programul de identificare digitală ID2020, scrie EvZilei. În discursul ei extraordinar de șapte minute, întâmpinat cu aplauze îndelungi, S. Cunial, a spus că Italia a fost supusă unei „Inchiziții sfinte a științei false”. Ea critică blocarea inutilă impusă cu scopul unei agende globaliste îndemnând pe colegii ei, lideri politici, să renunțe la orice planuri de a-i obliga pe cetățeni să se predea vaccinării obligatorii împotriva Covid-19 la îndemnul elitei corupte – pe care a identificat-o drept „Deep State”.

Adăugăm și titlul Bill Gates Is Targeted by Social-Media Mobs (Bill Gates e vizat de mafia social-media) apărut în Wall Street Journal21 Mai 2020 evident ca reacție la scandalul din Parlamentul Italiei, Roma.

Cine este Sara Cunial? Fișa Postului, cam așa « Sara Cunial face parte din „Mișcarea 5 Stele” din Italia, un partid politic care a promovat agenda anti-vaccinare din țară. Cunial a fost suspendată de la partid pentru o perioadă de timp în 2018, după ce a făcut o postare pe Facebook că vaccinurile sunt o cale de genocid gratuit, conform unei surse de știri. Este, de asemenea, deputat în Parlamentul italian. Sara a trecut printr-o serie de puncte pentru a justifica afirmația potrivit căreia Bill Gates lucrează împotriva binelui umanității. Ea a legat răspândirea coronavirusului cu creșterea tehnologiei 5G care a fost deja pusă la îndoială, deoarece mulți consideră că Gates lucrează pentru „de-popularea lumii”. Aceasta, și susține ea, se realizează prin implementarea microcipurilor digitale prin vaccinuri obligatorii. » QED.

Violența este esența democrației de astăzi în lumea întreagă. Parlamentul Italiei aplaudă. Există clar o criză în lume iar pandemia Covid-19 rămâne virusul invizibil. Democrația nu înseamnă epoca lui Nero.