ROMÂNIA și Planul MARSHALL (III)

ROMÂNIA și Planul MARSHALL (III)

de Robin H

Coronavirus își face de cap, dar nu oricum. Persoanele învârstă sunt afectate, în SUA avem 1/3 decese Nursing Home (casele de bătrâni) iar în Suedia 90% dintre cei decedați aveau peste 70 ani. Europa de Vest este afectată incomparabil mai grav decât Estul Europei unele țări având chiar zeci de mii decese. România cu circa 1000 decese nici nu se compară, se vede treaba că impunerea la timp a restricțiilor a contat enorm deoarece românii/autoritățile au făcut ce trebuia. România un exemplu pentru alte țări!

Definiția Covid-19? E prea devreme pentru asta, acum contează doar viața ordonată, imunitatea, igiena. Cum va fi viața după Covid-19? Vedem că respectăm distanța socială adică 1½M ne acomodăm cu viața socială virtuală. Este ușor, noi oricum eram cu ochii pe Smartphone ori pe sticlă și aveam capul în cloud. Foarte curând uităm să și vorbim, trimitem mesaje pe facebook/twitter și tot de acolo învățăm să trăim. Oare ce ne mai lipsește? Vaccin sau cip? Astăzi avem și camere de vedere, Smartphone notează tot ce trebuie și comunică unde trebuie. Doar în fața virusului suntem singuri iar medicina ajută când se poate.

Astăzi altă definiție: Formator de Opinie. Sigur că au încercat și ai noștri, era poruncă de la UE să avem formatori de opinie. Dar ai noștri au rămas niște amatori care acordau calitatea oricui trăncănea și alții ascultau, de obicei ăia ce aveau un microfon, sau scriau pe la gazete/blog. Dacă erai tare în clanță politicii aveau grijă și te vopseau imediat. Aveam Ziar-iști, Tv-iști, orice gură-bogată ce capta interesul publicului culminând în anul 2015 prin acordarea premiului special formator opinie către policlinica socială baba novac. Baba era chiar bună, numai la îngrijit pe cei nevoiași. Câtă decădere a societății civile românești. Asta era urmarea în timp a sărăciei neamului românesc care în veci n-a avut un filosof/disident autentic.

Sintagma Formator de Opinie desemnează o autoritate recunoscută într-un domeniu anumit și a cărui expertiză poate călăuzi societatea, fiind deseori recompensată pentru atitudine și calitatea exprimării. Formatorul de opinie este acela căruia i se cere părerea în momentele dificile iar nația respiră sănătatea comunicării adecvate. Sigur că azi e mai bine, în anii pcr era unul ce le știa pe toate, azi avem o mulțime.

Concret, Dr. Virgil Musta este formatorul de opinie binecuvântat al națiunii române pe teme medicale, asta încă de la primele reportaje cu persoane infectate Covid-19 și mai ales vindecarea acestora, pentru prima dată în România, la Timișoara. Privind la Tv încercai un sentiment de siguranță, așadar era posibilă vindecarea–deci Dr Virgil Musta de la Spitalul de Boli Infecțioase din Timișoara efectiv comunica cu noi.

Formatorul de opinie în lumea liberă, adică în societatea democratică din care cu onor face parte astăzi România ca urmare a faptului că suntem Membru NATO/Membru UE este asimilat unui Thought Leader astfel că vrem sau nu ajungem la Bill Gates unul dintre cei mai valoroși Thought Leader din lume renumit totodată ca fiind și cel mai bogat om din lume. Thought Leader adică autoritatea în materie și o călăuză.  Thought = Gând, Gândire, Reflecție, Considerație, Idee ; Leader = Lider, Conducător, Manager, Speaker

William Henry Gates III alias Bill Gates este un Magnat care însă spre norocul omenirii este și Philantrop. Primele gânduri ale lui Bill Gates undeva prin anii 1980/1990 au fost dedicate dezvoltării Microsoft și dolarii au început să curgă. Bill Gates a devenitcel mai bogat om din lume iar printre angajații Microsoft, există circa 12.000 Milionari US$. Totul fiindcă Thought Leader Bill Gates a publicat principiile Business.

Bill & Melinda Gates Foundation (BMGF) există încă din anul 2000. Astăzi este cea mai dotată Fundație (46.800.000.000$) cu un aport major în Sănătatea Socială, Medicină, Educație (Bursa Gates Cambridge)

Preocuparea pentru sănătatea socială există deocamdată la OMS (definiția sănătății) și BMGF. Bill Gates avertiza în urmă cu câțiva ani asupra pericolului pandemiei. Un Thought Leader de vîrf evident a realizat faptul că oamenii așa crazy cum sunt ei nu pot risca un război atomic. Așadar singura cale este pandemia care în fapt poate distruge economia mondială și poate chiar provoca milioane decese, acuma seniorii fiindcă pe vreme de război mureau doar cei tineri. Bill Gates a îndemnat liderii mondiali să construiască sisteme naționale împotriva noilor infecții, relatează The World Street Journal. Politrucii toți o apă și-un pământ, cine avea chef să cheltuiască pentru un sistem de prevenire? Peste tot în lume domnește un singur rege, Regele Komision. Vorbim și de România, sute de milioane de €uro comision medicamente, echipamente medicale iar Guvernul nu are €uroi să plătească doctorii ce o tulesc în Vest, sau, nu există fonduri la cercetare, vaccin Covid-19, deși anual lumea cheltuie 6.000.000.000.000 $ la sănătate, adică cheltuiala pentru educație și cheltuiala militară, amândouă cumulate. În schimb, Bill Gates cică ar fi un șarlatan care vrea să descopere un vaccin și să-l vândă omenirii. Și astfel Bill Gates să se îmbogățească(!)

Vedeți ce lume perversă cu varianta Bill Gates voind să înșele lumea? Apar articolașe în media România care-i pun la ocară numele, articolașe de duzină scrise de persoane mărunte, începători care consideră suficient citarea unui nume mare, vor și ei să atragă atenția cumva …. înțelegem dacă Bill Gates ar fi criticat de un magnat ca el sau de alt Thought Leader iar neica-nimeni poate să scrie despre baba nowak.  Realitatea este că Fundația Bill & Melinda Gates a cheltuit 235.000.000$ din 2014 până în 2020 pentru programe de pregătire împotriva unei pandemii, iar în anul 2020 a mai cheltuit deja încă 305.000.000$ luptând împotriva Coronavirus. Totuși numele lui Bill Gates rămâne asociat cu teorii ale conspirației (!?)

România, Țara Care va Renaște, despre asta scrie americanul Larry Watts vom relua totul în alt editorial.