Români certați cu bunul simț: Autostrada A1, plină de gunoaie, înainte de vama Nădlac II

Români certați cu bunul simț: Autostrada A1, plină de gunoaie, înainte de vama Nădlac II

- in Actualitate, Locale, Social, Stiri
0

Persoanele străine vor știi că au ajuns în România doar admirând marginea drumului, pe care sunt aruncate tone de deșeuri.

Reprezentanții Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Timișoara se plâng de faptul că organizează frecvent acțiuni de curățenie în zona Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II, din județul Arad, dar în zadar.  Cei mai nesimțiți sunt șoferii de TIR-uri, care ajuncă gunoaiele direct în șanțurile de lângă banda de urgență.

Aspect înainte și după acțiunile de curățenie din Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II. Deșeurile sunt “depozitate” zi de zi în șanțurile de lângă banda de urgență de către șoferii TIR-urilor care staționează și așteaptă să iasă din țară pe autostrada A1. Echipele Centrului de Întreținere și Coordonare Pecica sunt prezente în permanență în zona de frontieră pentru a asigura întreținerea căii de rulare și curățenia, dar nu este de ajuns“, transmite DRDP Timișoara.

Persoanele care tranzitează Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II sunt îndemnate să folosească tomberoanele amplasate pe platforma vămii.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *