Robu taxeaza din nou manipularea marca Fritz: “Sfidarea la adresa timisorenilor continua!”

Robu taxeaza din nou manipularea marca Fritz: “Sfidarea la adresa timisorenilor continua!”

- in Locale, Slider, Stiri
0

Bătaia de joc pe care primarul Fritz și compania o afișează zi de zi la adresa timișorenilor este din nou taxată de fostul primar al Timişoarei, Nicolae Robu. De această dată este vorba despre mizeria centrelor de vaccinare anti-Covid-19 de la Timișoara, despre timișorenii care ajung să se vaccineze și în  judetul Caraș-Severin și despre sfidarea unei scrisori deschise adresată de ausländerul Fritz chiar colegului său de partid. Și despre presa din Timișoara care stă în genunchi în fața lui Dominic…

“SFIDAREA LA ADRESA TIMIȘORENILOR CONTINUĂ!

Prin răspunsul dat de dl Valeriu Gheorghiță scrisorii deschise transmise de Primarul Timișoarei Dominic Fritz -gest evident pur propagandistic!-, ni se spun exclusiv lucruri cunoscute, în esență că, deocamdată, România nu are mai multe doze și, prin urmare, nu și-ar avea rostul deschiderea mai multor centre!

DAR NU DESPRE ASTA ESTE VORBA, PROBLEMA TIMIȘOAREI E CU TOTUL ALTA!

Ce am imputat eu și atâția și atâția timișoreni actualei administrații locale a fost că, DATORITĂ INCOMPETENȚEI ȘI-SAU INDOLENȚEI SALE, neexistând în Timișoara decât două centre funcționale (!!!) LA DATA REPARTIZĂRII DOZELOR REVENITE JUDEȚULUI TIMIȘ ÎN INTERIORUL JUDEȚULUI, în mod logic, corect, Timișoarei i-au revenit doze puține, atâtea câte puteau fi folosite de cele două centre! Restul dozelor, s-au repartizat la Lugoj, la Făget, la Jimbolia, la Sânnicolau, la Deta, unde erau centre și deci unde puteau fi folosite, chiar dacă nu există cetățeni locali suficienți pt a le consuma! Așa se face că la acele centre SE DEPLASEAZĂ TIMIȘORENII! Dacă ar fi fost mai multe centre în Timișoara LA MOMENTUL ÎMPĂRȚIRII DOZELOR DIN ACEEAȘI COTĂ A JUDEȚULUI TIMIȘ (!!!), atunci ar fi rămas mai multe în Timișoara, iar timișorenii care acum sunt nevoiți, în bătaie de joc, să bată județul, s-ar fi putut vaccina în Timișoara! Ce e greu de înțeles?!

RUȘINE SĂ VĂ FIE TUTUROR CELOR CARE, ÎN LOC SĂ VĂ FI FĂCUT DATORIA LA TIMP, acum încercați “să vă scoateți” prin manipulare -singura competență pe care ați dovedit-o până în prezent-, crezând că și de data asta vă merge cu timișorenii! Ei, nu vă merge, pt ce-ați făcut într-o problemă atât de gravă, precum lupta împotriva acestei cumplite boli, timișorenii nu vă vor ierta! Oricât v-ar ține isonul niște jurnaliști ce nu-și respectă profesia, ci, dimpotrivă, o dezonorează!

ÎNCĂ O DATĂ, RUȘINE!”, a scris pe pagina sa de Facebook, fostul primar al Timișoarei, Nicolae Robu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *