Robu spune că ar fi inaugurat Bulevardul Sudului anul trecut. Fritz are șanse să nu îl termine nici în 2021

Robu spune că ar fi inaugurat Bulevardul Sudului anul trecut. Fritz are șanse să nu îl termine nici în 2021

- in Actualitate, Administratie, Locale, Stiri
1
Fostul primar al Timișoarei, Nicolae Robu îl lovește din nou pe actualul edilul, Dominic Fritz? unde îl doare mai tare. Ausländerul de la Timișoara nici după șapte luni de mandat nu e în stare să vină cu un proiect, oricât de mic, nou pentru Timișoara. Tot ceea ce implementează neamțul, dacă nu blochează, aparține fostei administrații liberale.
Stimați timișoreni,
➡️ Vă rog să realizați o dată-n plus, acum în contextul reabilitării Pasajului Slavici, ce “caracter” a ajuns în fruntea orașului nostru. Nu vorbesc de incompetența de neimaginat, pur și simplu, ci de CARACTER, doar!
➡️ În 2020, cu mine ca Primar, echipa pe care am condus-o a elaborat caietul de sarcini și în 3 octombrie (eu am fost Primar până în 30 octombrie!) a lansat licitația pt contractarea unui proiectant pt elaborarea documentației numită DALI pt reabilitarea cu modernizare a Pasajului Slavici.
➡️ Licitația s-a încheiat cu succes, iar dl Primar Fritz a aflat, astfel, că mai are un proiect important moștenit. O spun încă o dată:
➡️ Administrația Fritz nu ne-a făcut nici până astăzi cunoscut NICIUN PROIECT PROPRIU! NI-CIU-NUL! 😂😂. Caz fără precedent în istoria Timișoarei și unic în România!
➡️ Asta-i realitatea și-acum, haideți să vedem ce ne spune dl Fritz, Primar al Timișoarei cu domiciliul în Germania (!!!), deci, Primar în afara legii, tolerat în această postură de Prefect, dar asta nu mă miră și de DNA, în schimb, asta mă miră, chiar mă miră (vezi Codul Administrativ, art. 160, alin 1, lit c). Dl Fritz spune:
🔴 “Zona Polonă a fost ignorată mulți ani și trebuia demult ca Primăria Timișoara să își îndrepte atenția spre acest cartier. O facem noi acum, prin reabilitarea pasajului Slavici”
🔴 Păi nu o faceți din proprie inițiativă, domnule Fritz, ci o faceți pt că n-aveți încotro, ați găsit licitația în fază avansată și n-ați mai putut-o anula! Altfel, sunt convins că nici acest proiect nu scăpa, cum n-au scăpat o mulțime!
♦️ Dar până una-alta, terminați o dată, pt Dumnezeu, lucrările la Bd Sudului! Eu l-aș fi inaugurat de 1 Decembrie 2020, dv nu l-ați putut inaugura de 1 Martie, nu l-ați putut inaugura de 1 Aprilie, zi cu semnificație specială în tradițiile noastre (una similară cu cea dobândită pt timișoreni în 2020 de ziua de 27 Septembrie 😂😂), nu l-ați putut inaugura de 1 Mai, faceți-o măcar de 1 Iunie!“, a scris Nicolae Robu pe pagina sa de Facebook.

1 Comment

  1. Adevărat ceia ce zice Robu,totuși nu înțeleg cum a reușit să se candideze Fritz când legea Europeană zice clar că trebuie să ai domiciliu și cetățenia pentru a te putea candida într-un stat membru din comunitatea Europeană ca primar.Cine în România îi trage sforile? Măcar de a fi capabil pentru funcția ce ocupă dar din păcate e un DEZASTRU

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *