Robu spune că a pierdut din voturi după ce a supraimpozitat 2.000 de proprietari de clădiri istorice lăsate în paragină

Robu spune că a pierdut din voturi după ce a supraimpozitat 2.000 de proprietari de clădiri istorice lăsate în paragină

- in Administratie, Locale, Stiri
0

Nicolae Robu a postat un scurt filmuleț pe Facebook, în această dimineață, în care apar clădirile istorice din centrul Timișoarei cu schelele pe ele, fiind în curs de reabilitare. Încă primarul în funcție al Timișoarei, a ținut să precizeze că s-a putut ajunge în acest punct după ce proprietarii acestor clădiri din centru, plus alți 2.000 din restul zonelor, au fost supraimpozitați pentru că le-au lăsat în paragină. Astfel, Robu susține că a pierdut votul a aproximativ 2.000 de oameni, ca urmare a implementării acestei măsuri.

Începând cu Palatul Operei și Teatrelor și continuând pe latura nordică a Pieței Victoriei, de la Palatul Administrativ al UPT, înspre Catedrala Mitropolitană, până la Bustul Regelui Ferdinand I, toate minunatele clădiri sunt în renovare! Am plătit scump și pentru asta! Astăzi e așa în urma faptului că proprietarii acestor clădiri, alături de alții până la circa 2.000 la număr (!!!) au fost amendați și puși la supraimpozitare de mine până au înțeles să-și facă datoria! Ei bine, 2.000 de proprietari înseamnă 2.000 de familii și înseamnă… socotiți dv câte voturi! Dar eu sunt cu sufletul împăcat: mi-am făcut datoria! În 2021, Piața Victoriei va arăta altfel! Desigur, darea jos a pânzelor și schelelor și scoaterea la vedere a noii imagini se vor produce sub noua administrație. Căci… așa e viața“, a scris Nicolae Robu, pe rețeaua de socializare.

Primarul în funcție a mai precizat că imobilelor din centrul orașului, aflate în reabilitare, li se adaugă și alte clădiri de patrimoniu din Centrul Vechi, care au o față nouă, dar și altele mai disparate din cartierele istorice Iosefin, Elisabetin și Fabric.

În ceea ce privește clădirile Primăriei Timișoara, Robu a precizat că toate acestea sunt fie deja reabilitate, fie în lucru efectiv, cu schele pe ele, fie în faze de proiectare, inclusiv pe fonduri europene.

Asta-i moștenirea pe care o las, cu fruntea sus, urând succes noii administrații să ducă lucrurile mai departe, până la capăt“, a conchis Nicolae Robu.

CE BUCURIE SĂ VEZI SCHELE PE O AȘA MULȚIME DE CLĂDIRI ISTORICE!Începând cu Palatul Operei și Teatrelor și continuând pe latura nordică a Pieței Victoriei, de la Palatul Administrativ al UPT, înspre Catedrala Mitropolitană, până la Bustul Regelui Ferdinand I, toate minunatele clădiri sunt în renovare! Am plătit scump și pt asta! Astăzi e așa în urma faptului că proprietarii acestor clădiri, alături de alții până la cca 2.000 la număr (!!!) au fost amendați și puși la supraimpozitare de mine până au înțeles să-și facă datoria!Ei bine, 2.000 de proprietari înaeamnă 2.000 de familii și înseamnă… socotiți dv câte voturi! Dar eu sunt cu sufletul împăcat: mi-am făcut datoria! În 2021, Piața Victoriei va arăta altfel! Desigur, darea jos a pânzelor și schelelor și scoaterea la vedere a noii imagini se vor produce sub noua administrație. Căci… așa e viața!Acestor superbe palate li se adaugă mulțimea de alte clădiri de patrimoniu din Centrul Vechi, deja cu față nouă, dar și un număr important de altele mai disparate din cartierele istorice Iosefin, Elisabetin și Fabric.În ce privește clădirile Primăriei, acestea toate sunt fie deja reabilitate, fie în lucru efectiv, cu schele pe ele, fie în faze de proiectare, inclusiv pe fonduri europene!Asta-i moștenirea pe care o las, cu fruntea sus, urând succes noii administrații să ducă lucrurile mai departe, până la capăt!

Publicată de Nicolae Robu pe Miercuri, 14 octombrie 2020

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *