Robu se dă mare că are majoritatea în CL Timișoara! Schimbarea viceprimarului PSD i se pare însă un lucru… mărunt

Robu se dă mare că are majoritatea în CL Timișoara! Schimbarea viceprimarului PSD i se pare însă un lucru… mărunt

- in Administratie, Locale, Recomandari
0

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu susține că după racolarea celor doi consilieri PP-DD: Petrică Folică și Florian Stain, ACL are majoritatea în Consiliul Local Timișoara. În realitate cei doi au votat mai mereu alături de PNL, iar trecerea lor în ACL nu este o surpriză, dar nici un vot în plus pentru alianță. Situația rămâne neschimbată, PSD se bazează pe 13 voturi, ACL pe 13 voturi, singurul care nu este încorporat rămânând fostul viceprimar al Timișoarei, țărănistul Adrian Orza.

“Am majoritate…punct”, a spus sigur pe el primarul Nicolae Robu, la sfârșitul ședinței Consiliului Local Timișoara de vineri. Întrebat dacă se gândește la schimbarea viceprimarului PSD al Timișoarei, Traian Stoia, Robu a dat un răspuns năucitor. „Nu este pe agenda noastră un subiect…atât de mărunt”, a spus Robu.

Extrem de senin, viceprimarul Traian Stoia a comentat în stil propriu dilema. „Foarte bine. Care-i problema? În toate democrațiile funcționează majoritățiile. Asta este o problemă politică, trebuie rezolvată la nivelul liderilor județeni, nu este problema mea realizarea acestei majorități. În funcția asta dacă ai venit pe ea să crezi că ești veșnic, ca viceprimar sau primar, înseamnă că nu ai ce căuta aici. Aici este vorba de o conjunctură politică care mâine se poate schimba și poimâine se poate reveni din nou. Eu am venit aici să fac un anumit lucru și lucrul acela în fac și din postura de consilier la fel de bine ca și din postura de viceprimar. Așa că nu am nici un fel de emoții în această direcție”, a spus viceprimarul Traian Stoia.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *