Robu, sanse mari sa candideze tot din partea PNL la Primaria Timisoara. Ce spun doi vicepresedinti ai partidului

Robu, sanse mari sa candideze tot din partea PNL la Primaria Timisoara. Ce spun doi vicepresedinti ai partidului

- in Locale, Politica, Slider, Stiri
0

Sunt șanse mari ca Nicolae Robu să candideze tot din partea PNL pentru un nou mandat de primar al Timișoarei, deși a fost trimis în judecată de DNA, recent, pentru abuz în serviciu în dosarul retrocedărilor ilegale.

Doi vicepreședinți ai partidului, deputatul Ben Oni Ardelean și europarlamentarul Cristian Bușoi, au anunțat că Nicolae Robu este în continuare susținut de conducerea partidului, atât în funcția de primar al Timișoarei, cât și de lider al organizației județene a partidului.

Suntem doi vicepreședinți naționali aici. În momentul de față am declanșat la nivel de reședințe, municipii de județ și pentru marile orașe acele sondaje. De departe domnul Robu stă extrem de bine în toate sondajele. Este susținut de PNL în acest moment pe toate pozițiile pe care se află, nu există niciun fel de problemă și eu cred că are prima șansă la a câștiga Primăria Timișoara. Cred că este un lucru bun pentru noi, l-am susținut în tot acest timp și nu cred că cineva din partid sau din afara lui are vreun dubiu că nu va câștiga alegerile locale”, a spus Ben Oni Ardelean.

Totodată, Cristian Bușoi a adăugat că “domnul Robu este și va fi primarul liberal, PNL, al municipiului Timișoara“.

Pe de altă parte, Nicolae Robu a ținut să precizeze că criteriile de integritate ale PNL nu sunt lege. “Acele criterii trebuie și înțelese și cine vrea le înțelege și cine nu, nu le înțelege. Eu nu vreau să fac acest joc. Este un proces în instanță, hai să lăsăm instanța să-și vadă de treabă. Am discutat despre acest subiect ce a fost de discutat. Nu am ce să mai spun, să repet, pentru că nu accept, că nu sunt papagal, să repet aceleași lucruri. Nu am nimic și nu e nimic de adăugat. Acele criterii nu sunt lege, ci au un spirit al lor, se referă la moralitate, nimeni nu m-a acuzat pe mine de ceva imoral în tot ce s-a întâmplat. Lăsăm justiția să-și vadă de treabă. Nu mai vreau să discut acest subiect, că ar însemna și lipsă de respect față de justiție și eu respect justiția”, s-a apărat Robu.