Robu s-a hotărât: mai vrea un mandat la șefia PNL Timiș

Robu s-a hotărât: mai vrea un mandat la șefia PNL Timiș

- in Locale, Politica, Slider, Stiri
0

Primarul Nicolae Robu s-a hotărât: mai vrea un mandat la șefia PNL Timiș. Robu a făcut anunțul în fața primarilor liberali din județ chiar ieri la o întâlnire cu aceștia.

„Cineva m-a întrebat dacă o să candidez pentru un nou mandat la funcția de președinte a filialei Timiș a PNL și am răspuns da. Este pentru prima dată când am făcut cunoscut că voi candida și am considerat că este un loc potrivit  să fac anunțul”, a spus vineri, 3 martie, Nicolae Robu.

Robu a demisionat în iarnă din funcția de peședinte al PNL Timiș, imediat după alegerile parlamentare, dar este în continuare interimar. În 2 mai toate filiale PNL ar trebui să aibe președinți. „Nu cred că a fost o surpriză, dar am cumpănit bine înainte de a lua această decizie pentru că am avut momente în care am fost tentat să nu mă mai manifest în plan politic, pentru că eu nu am cum dinposturade primar să mă duc la alte funcții, ori mă duc la cea de președinte, ori deloc. Am considerat căeste mai bine să candidez pentru câteva motive. Eu sunt în mod detașat persoana cu cea mai mare notorietate pozitivă și încredere la populație atât la nivel local, cât și județean și național din PNL Timiș, și cred că asta contează, sunt un om de echipă, sunt tolerant și iertător, capabil să coagulez tot ce are mai bun partidul pentru maximizarea șanselor sale de a se impune în alegeri”, a mai spus Robu.