Robu: PSD boicotează distribuţia Monitorului Primăriei

Robu: PSD boicotează distribuţia Monitorului Primăriei

- in Locale, Politica, Stiri
0

Primarul Nicolae Robu acuză PSD de boicotarea distribuţiei Monitorului Primăriei. În urmă cu câteva zile, a apărut o poză cu mai multe teancuri de ziare, Monitorul Primăriei, aruncate. Conform edilului şef al Timişoarei, PSD ar fi plătit distribuitorii pentru ca ziarele să nu mai ajungă la timişoreni.

De câteva săptămâni, primarul Nicolae Robu face în continuu remarci la adresa PSD. Dacă până acum PSD s-a opus votării bugetului Timişoare, s-a opus transferului unor microbuze către două licee, că boicotează licitaţiile, acum boicotează distribuţia Monitorului Primăriei.

„Nu pot să nu vin cu remarcile la adresa PSD. (…). Mai nou boicotează şi distribuţia Monitorului Primăriei. Să nu uităm că au vrut să nu se mai tipărească Monitorul Primăriei. Pentru că, evident, Monitororul Primăriei are credibilitate în faţa cetăţenilor Timişoarei, pentru că acolo sunt scrise realităţi şi nu poveşti, nu demagogii, acolo se prezintă lucrurile aşa cum sunt ele şi realizări concrete din oraşul nostru. Aţi poze cu teancuri de ziare, Monitorul Primăriei, aruncate, pentru că se recurge la coruperea distribuitorilor care sunt nişte copii simpli, uşor de corupt cu sume mici. Deci mârşăvia este dusă dincolo de orice limite şi totul are în spate disperarea acestui partid, disperarea PSD, că încă patru ani nu va putea să fure de la bugetul Municipiului Timişoara”, a spus, vineri, primarul Nicolae Robu.

Sorin Grindeanu, preşedintele PSD Timiş, i-a răspuns primarului Nicolae Robu printr-o postare pe Facebook:  “O nouă declarație fără noimă a vremelnicului Nicolae Robu. El tipărește 125.000 de numere “Scânteia” pe lună, cu 20 de poze cu dânsul pe 16 pagini și noi suntem vinovați ca așa-zisul ziar nu ajunge la timișoreni? O ține în aceeași notă, PSD sabotează tot ce mișcă în jurul lui. Poate tot noi l-am sabotat și pe protejatul Marian Vasile de a ieșit pe locul 15 in competiția pentru președinte al CJ Timiș”.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *