Robu nu știe când va rezolva aberația din zona lui. Pista de biciclete terminată în zid va mai amuza ceva timp locuitorii din Zona Soarelui!

Robu nu știe când va rezolva aberația din zona lui. Pista de biciclete terminată în zid va mai amuza ceva timp locuitorii din Zona Soarelui!

- in Administratie, Locale, Recomandari
0

Graba meseriașilor ce au trasat pistele de biciclete de pe strada Orion din Zona Soarelui nu poate fi reparată în câteva zile. O porțiune a pistei de biciclete de pe strada Orion, trasată în urmă cu o săptămână, dă exact în zidul unui garaj, început, dar neterminat niciodată.

Zona Soarelui este zona în care locuiește edilul Timișoarei, Nicolae Robu. Amenajările realizate aici le-au depășit cu mult pe cele asemănătoare realizate în alte zone ale orașului. La inaugurarea amenjărilor de pe strada Orion, edilul Nicolae Robu a recunoscut că este o problemă. Nu poate însă să dea un termen fix de rezolvare a ei.

“Amenjarea străzii Orion s-a vrut completă, avem însă o porţiune la care nu am putut continua amenajarea trotuarului şi pistei de biciclete şi respectiv nu vom putea planta teii din cauză că încă sunt pe poziţie aceste baterii de garaje. Propritarii ar fi avut obligaţia ca în 30 de zile de când i-am notificat să le desfinţeze, desigur municipalitatea având obligaţia să îi despăgubească pentru că prevede contractul aşa ceva. Sunt contracte prost făcute, la vremea când ele au fost întocmite, după aprecierea mea, dar noi le respectăm pentru că noi suntem un partener serios şi care respectă contractele angajate.Urmează acum procedura de negociere, însă ea se putea desfăşura şi cu garajele lipsă. Urmează procedura de negociere care tot la aceleaşi concluzii îi va conduce şi dacă garajele sunt acolo, dar şi în cazul în care ele ar fi fost deja desfiinţate”, a declarat primarul Timișoarei, Nicolae Robu.

Timișorenii ce aveau garaje pe strada Orion au fost obligați să își scoată mașinile din ele . Garajele nu au fost dărâmate, dar oamenii nu mai pot să le folosească. În fața garajelor au fost puse borduri și construite locuri de parcare.  Bicicliștii ce folosesc pista nou-nouță din zonă sunt obligați să o ia pe stradă în zona garajelor de pe Orion. Pista de biciclete se termină în zidul de cărămidă al primului garaj de pe stradă.