Robu mizează pe Divinitate. Pasajul Michelangelo la mila Celui de Sus

Robu mizează pe Divinitate. Pasajul Michelangelo la mila Celui de Sus

- in Administratie
0

Lucrările la pasajul subteran Michelangelo sunt aproape de final. Conform primarului Nicolae Robu efectiv mai sunt nevoie de trei săptămâni pentru ca lucrarea să fie finalizată, dar asta doar dacă „Cel de Sus”, permite ca vremea să fie favorabilă.

 

Primarul Nicolae Robu spune că muncitorii de la pasajul subteran Michelangelo au lucrat inclusive de Ziua Naţională a României până seara târziu. “S-a lucrat inclusiv ieri de Ziua Naţională. Am cerut aprobare de la Inspectoratul de Muncă să putem lucra şi într-o zi de sărbătoare şi s-a lucrat până aseară târziu. S-a lucrat la armarea şi cofrarea pereţilor verticali. În această săptămână vrem să finalizăm placarea pereţilor verticali din afara zonei acoperite şi până la mijlocul săptămânii viitoare să finalizăm placarea pereţilor verticali şi în partea acoperită. Între timp, s-a făcut hidroizolaţia şi s-a turnat şi asfaltul, primul strat, pe rampa dinspre universitate, pe mai bine de jumătate din lungimea acestei rampe. În partea cealaltă, asfaltul este turnat până la intrarea sub partea acoperită. Sperăm ca vremea să ne permită să continuăm lucrările şi să le finalizăm aşa cum ne-am propus, până la Crăciun. Spun sperăm pentru că prognozele meteo nu prea s-au adeverit. Au fost şi prognoză meteo bună şi a plouat şi s-a întâmplat să fie şi prognoză de ploaie şi să nu plouă”, a spus marţi edilul şef.

Robu mai spune că în trei săptămâni lucrările la Michelangelo ar putea fi finalizate în trei săptămâni, dar asta numai dacă vremea va fi favorabilă. Astfel că, dacă în acestă perioadă nu se vor înregistra temperaturi negative, de Crăciun, pasajul subteran va fi dat în folosinţă. „Pentru noi este important să nu plouă să realizăm hidroizolaţia şi asfaltarea – primul strat, dar este şi mai important să nu avem temperaturi negative. Dacă condiţiile meteo vor fi bune, atunci categoric vom finaliza lucrările până la Crăciun. Dacă nu vor fi, cu părere de rău, ne vom vedea nevoiţi să amânăm deschiderea pentru primăvară. De lucru mai este foarte puţin, dar avem nevoie de vreme favorabilă ca să se poată lucra. De lucru în trei săptămâni se termină. Dacă Cel de Sus ni le dă acum, terminăm până la Crăciun. Dacă voia Celui de Sus va fi să nu lucrăm aşa de mult acum şi să lăsăm ceva şi pentru primăvară, ne vom conforma”, a mai spus Robu.

Sursa foto: www.eyeinthesky.ro

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *