Robu îşi invită prietenii virtuali să voteze cum să arate tramvaiele reabilitate

Robu îşi invită prietenii virtuali să voteze cum să arate tramvaiele reabilitate

- in Administratie, Locale
0

Primarul Nicolae Robu  a postat pe pagina de Facebook câteva  fotografii în care timişorenii pot vedea cum vor arăta tramvaiele după ce vor fi reabilitate. Deocamdată edilul şef a postat poze doar cu aspectul exterior al tramvaielor, culorile fiind alb și violet.

Cu acestă ocazie Robu îşi îndeamnă prietenii virtuali să voteze dacă le place sau nu cum vor arăta primele două tramvaie reabilitate.“În pozele ataşate, puteţi vedea cum vor arăta tramvaiele Timişoarei în urma reabilitării aflată în derulare. Prima poză reprezintă o vedere a părţii din faţă, a doua o vedere a părţii din spate şi a treia o vedere a tramvaiului în ansamblul său, în privire de pe mediatoarea sa. Dacă vă place, clicuiţi Like. Dacă nu vă place, postaţi textul Dislike”, spune primarul Nicolae Robu, pe pagina de Facebook.

Primarul Nicolae Robu a anunţat că pentru primele două tramvaie este nevoie de trei-patru luni până când vor fi finalizate. După aceea, pentru următoarele ritmul este mai bun  şi că se va reabilita câte unul pe lună. Edilul şef, a mai anunţat, marţi, şi dotările pe care tramvaiele reabilitate le vor avea. Este vorba de wireless, aer condiţionat, încălzire la fiecare scaun, dispozitiv care va facilitat urcare persoanelor vârstnice, dar şi plasmă cu touch screen şi sistem de informare cu afişaj electronic.

„Vor avea climatizare, încălzire la fiecare scaun, supraveghere video, internet wireless gratuit, accesibil pentru toată lumea, chiar dacă sistemul permite are posibilitatea de restricţionare în funcţie de validarea cardului, noi nu vof face restricţionare. Toată partea de acţionare e una de mare randament, ultramodernă, exact cum este pe modelele noi de tramvaie Siemens. Va fi inclusiv un dispozitiv care va facilita urcarea persoanelor vârstnice sau cu dizabilităţi. Deci sunt tramvaie cu toate funcţionalităţile tramvaielor noi ultramoderne şi costurile de patru ori mai mici”, a spus Robu. „Vor mai fi în interior sistem audio de informare cu afişaj electronic, va fi inclusiv o plasmă touch screen de pe care se va putea accesa Internetul pentru diverse informaţii, inclusiv informaţii despre Timişoara”, a mai spus Robu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *