Robu ii da peste nas sefului PSD Timis. De ce nu va inlatura panourile electorale din intersectii

Robu ii da peste nas sefului PSD Timis. De ce nu va inlatura panourile electorale din intersectii

- in Locale, Politica, Slider, Stiri
0
panou electoral pnl

Călin Dobra l-a acuzat pe Nicolae Robu că încalcă legea degeaba. Liderul PSD Timiș i-a cerut primarului să înlăture panourile electorale ale PNL din intersecții, pe motiv că încurcă circulația. Dobra a anunțat că a fost făcută și o sesizare în acest sens la Biroul Electoral Județean, care le-a dat dreptate pesediștilor, solicitând ca afișele să dispară din intersecții. Însă, se pare că PNL Timiș nu s-a lăsat și a făcut o contestație la Biroul Electoral Central, care a respins sesizarea pesediștilor.

La BEJ s-a dat câștig de cauză sesizării PSD, dar filiala Timiș a PNL a depus contestație la Biroul Electoral Central și acolo s-a anulat rezoluția BEJ, ajungându-se la concluzia că nu s-au întâmplat acele lucruri în afara legii pe care le-a văzut astfel PSD și BEJ. Ce m-a mirat a fost că PSD-ul nu s-a legat decât de materialele PNL, deși în aceleași condiții sunt în oraș și materiale ale altor partide politice și a părut ciudat oarecum că celelalte n-au deranjat, au deranjat doar cele ale PNL. Noi ne conformăm deciziei pronunțată și au rămas pe poziții acele materiale“, a spus vineri, 12 aprilie, primarul Nicolae Robu.

Liderul PNL Timiș susține că în sondaje partidul ar fi pe primul loc nu doar la nivel național, ci și în Timișoara și în județ. “Vom munci ca să valorificăm simpatia de care ne bucurăm în ochii cetățenilor cu ocazia alegerilor europarlamentare din 26 mai. Când se trage linia, va trebui ca în dreptul Partidului Național Liberal să fie cel mai mare număr de voturi pentru a ne putea declara mulțumiți“, a  mai precizat Robu.