Primarul Robu, despre interzicerea gratarelor: Ati vazut pe Champs-Elysees sa se vanda mici?

Primarul Robu, despre interzicerea gratarelor: Ati vazut pe Champs-Elysees sa se vanda mici?

- in Administratie, Locale, Slider, Stiri
0

Primarul Nicolae Robu susține că mănâncă cu poftă mici sau cârnați la grătar, dar cu toate acestea nu le mai permite comercianților să le prepare pe domeniul public al Timișoarei. Și asta pentru că, în opinia sa, nu i se pare normal ca centrul Timișoarei să miroase la mici, așa cum acest lucru nu se întâmplă nici pe celebrul bulevard Champs-Elysees din Paris.

Probabil dacă s-ar fi lăsat ușile deschise la Operă, când s-a organizat Festivalul Vinului, ar fi intrat și acolo miros, ajungeam ca în sala de spectacole să miroase a mici și a cârnați. Hai să lăsăm populismele mai departe, să ducem lucrurile acolo unde le e locul. Își închipuie cineva că pe Champs-Elysees vine cineva să facă mici. Evident că vom avea și festivaluri cu tentă câmpenească, unde nu se produce niciun deranj și poate să fie plin de grătare și de proțapuri. Voi veni cu norme care vor detalia“, a spus primarul Nicolae Robu.

Primarul Timișoarei a oferit mai multe detalii și legate de interzicerea manelelor și a dedicațiilor pe domeniul public al orașului, după ce a emis o notă internă în acest sens.

Eu îi respect pe cei ce iubesc manele pentru că este dreptul lor să aibă gustul respectiv. Nu am nimic nici cu Lică Băiat Fin, cel care mi-a făcut dedicațiile în Piața Traian. Așa a înțeles, săracul, să-și arate respectul față de mine, el chiar a făcut-o cu gânduri bune la adresa mea, nu i-a cerut nimeni asta. Eu nu am treabă cu Guță, cu Vijelie, cu Salam, cu Adi Minune. Suntem într-o societate liberă, atât tot că nu vom aproba în aer liber. Dacă vor să facă într-o sală, spațiu închis, nu voi avea nicio ezitare să fiu de acord cu închirierea sălii pentru acel spectacol”, a mai explicat Robu.