Robu, de acord cu cei care protesteaza fata de restrictiile anti-Covid. Manifestantii din Timisoara vor fi amendati

Robu, de acord cu cei care protesteaza fata de restrictiile anti-Covid. Manifestantii din Timisoara vor fi amendati

- in Eveniment, Locale, Slider, Stiri
0

Timișorenii care au protestat, noaptea trecută, pe străzile orașului, dar și în fața primului Dominic Fritz, față de noile măsuri anti-Covid urmează să fie amendați. Inspectoratul Județean de Jandarmi Timiș informează că, în total, au fost legitimat un număr de 122 de persoane, care vor fi sancționate, protestul organizat fiind unul ilegal.

Pe de altă parte, Nicolae Robu, fostul primar al Timișoarei, este de acord cu cei care protestează față de noile măsuri anti-Covid și susține că restricțiile impuse sunt aberante.

Incompetența este dusă prea departe! Nu mai acceptăm restricții aberante! Lăsați-ne să ne facem cumpărăturile când ne este la îndemână și magazinele deschise cât doresc administratorii lor! Cu număr de persoane controlat înăuntru, asta e cu sens și cu măști, de acord și cu asta! Și veți vedea că numărul de îmbolnăviri nu va crește! Va crește, în schimb, dacă le închideți la ora 18.00, idee pur și simplu debilă! Lăsați-ne să ne plimbăm cât vrem și unde vrem, fie și cu mască -deși e demonstrat că în aer liber masca nu-și are rostul!-. Și veți vedea că numărul de îmbolnăviri nu va crește! Ne veți îmbolnăvi, în schimb, de alte boli, veți afecta dezvoltarea biologică normală a copiilor noștri, ținându-ne închiși, frustrându-ne de aer liber și de soare! Lăsați-ne să facem sport! Și veți vedea că numărul de îmbolnăviri nu va crește! Ne veți îmbolnăvi, în schimb, de alte boli, de bolile sedentarismului, ne veți face obezi, etc., veți afecta dezvoltarea biologică normală a copiilor noștri, dacă ne împiedicați să facem sport! Concentrați-vă pe respectarea normelor la locurile de muncă! Ajutați-i acolo pe angajatori și pe angajați!”, a scris Nicolae Robu, pe Facebook.

Fostul primar al Timișoarei a atras atenția asupra faptului că măsurile similare impuse la Paris nu au produs niciun rezultat, ci doar au scos oamenii în stradă, așa cum se întâmplă și în România.

Uitați-vă ce se întâmplă în Statele Unite ale Americii, în state precum Texas, Florida, etc, unde se trăiește normal, doar cu câteva obligații logice impuse de autorități, acceptate de toată lumea tocmai pentru că sunt logice! Acolo sunt rezultate de imitat, din ce fac cei de-acolo trebuie să ne inspirăm”, a adăugat Nicolae Robu.

Astăzi, de la ora 17.00, la Timișoara este anunțat un nou protest față de restricțiile anti-Covid, la Prefectura Timiș.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *