Robu crede că “grupuri de interese au ochit” postul de șef al Poliției Locale Timișoara

Robu crede că “grupuri de interese au ochit” postul de șef al Poliției Locale Timișoara

- in Actualitate, Administratie, Locale, Stiri
0

Primarul Nicolae Robu este mulțumit de prestația pe care o are Dorel Cojan în fruntea Poliției Locale Timișoara, motiv pentru care, recent, i-a mai prelungit interimatul cu încă un an. Vă reamintim că Cojan conduce Poliția Locală Timișoara din poziția de director interimar încă din anul 2014.

Sunt foarte mulțumit de prestația pe care domnul Cojan o are în fruntea Poliției Locale Timișoara și atât cât legea îmi permite și el va avea o prestație bună, atât timp îi voi da acele prerogative, totul legal. Este perfect legal. Sunt grupurile de interese care au ochit acest post, dar Poliția Locală Timișoara nu e manevrabilă de nimeni și de aici apare un deranj. Contează rezultatele, iar Poliția Locală este o instituție apreciată“, a spus primarul Nicolae Robu.

Întrebat de ce nu organizează concurs pentru ocuparea postului de director al Poliției Locale Timișoara, edilul-șef a explicat scurt că “nu vreau. Am un principiu, când lucrurile merg bine, să nu intervin să le deranjez, le las să meargă bine. Dacă nu ar merge bine lucrurile aș organiza concurs“.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *