Robu: cine nu vine la şedinţă o să îşi piardă calitatea de membru în Consiliul Local

Robu: cine nu vine la şedinţă o să îşi piardă calitatea de membru în Consiliul Local

- in Locale, Politica, Slider, Stiri
0

Negocierile pentru o majoritate în Consiliul Local Timişoara încă nu s-au încheiat. Mult timp pentru negocieri nu a mai rămas pentru că vineri, 24 iunie, va avea loc prima şedinţă a noului Consiliu Local. Robu anunţă noi reguli pentru consilierii PNL, adică cei care absentează de la şedinţele CLT, îşi vor pierde mandatul.

Chiar dacă toate partidele negociază pentru o majoritate în Consiliul Local, liberalii cred căvor reuşi o majoritate cu UDMR. „Am de constituit o majoritate în Consiliul Local, prima mea opţiune este pentru UDMR. Vom avea discuţii săptămâna viitoare cu UDMR, ei au avut consultări interne, ne vom întâlnii săptămâna viitoare şi vom discuta. Se poarte discuţii este firesc. Eu nu cred că liderii UDMR poate accepta oferta PSD, nu cred. Aşa cum îi cunosc eu pe cei de la UDMR, nu cred că pot merge pe o ofertă venită de la PSD. Pentru că PSD, ştiind că un viceprimar pus împotriva voinţei primarului nu va avea atribuţii, spune <eu nu am nevoie de viceprimari, îi dăm la alţii, darhaideţi alături de noi numai să îl putem bloca pe Robu>”, a spus primarul Nicolae Robu.

Edilul-şef al Timişoarei, Nicolae Robu spune că niciodată nu va colabora cu viceprimari impuşi şi că aceştia nu vor avea atribuţii. „Ei au văzut odată că legea îi permite primarului să delege ce vrea el şi cât vrea el din atribuţii. Niciodată nu o să colaborez cu oameni pe care îi consider nedemni de a face parte din echipa mea. Vom avea o majoritate funcţinală, vom avea executiv care va puteasă servească interesul Timişoarei şi timişorenilor şi sper ca şi PSD-ului să îi fi venit mintea la cap şi să nu mai facă ce a făcut, mai ales în ultimele şase luni”, a mai spus Robu.

După şedinţa de constituire a Consiliului Local, ce va avea loc vineri, 24 iunie, de la ora 10, consilierii PNL care au mai mult de două absenţe la şedinţe îşi vor pierde mandatele. „Cine nu vine la şedinţă o să îşi piardă calitatea de membru în Consiliul Local. Probabil după două absenţe”, a mai spus Robu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *