Roată panoramică, în premieră la Timișoara, la Iulius Town

Roată panoramică, în premieră la Timișoara, la Iulius Town

- in Actualitate, Locale, Social, Stiri, Utile
0

Iulius Mall Timișoara a pregătit o mulțime de surprize pentru cei care vor trece pragul Târgului de Crăciun. Astfel, în premieră în capitala Banatului, va fi adusă și o roată panoramică.

Vreţi să admiraţi oraşul şi luminiţele de Crăciun altfel decât până acum? Roata panoramică, în premieră la Timișoara, este vedeta târgului din Iulius Town şi locul perfect pentru momente unice şi imagini „la cel mai înalt nivel”. Roata are o înălţime de 30 de metri, 18 gondole a câte 4 locuri fiecare, iar o sesiune „în aer” durează aproximativ 10 minute. Roata a mai fost prezentă la Campus Fesztival în Debrecen, Festivalul Untold şi târgul de Crăciun de la Oradea”, au informat reprezentanții centrului comercial.

De asemenea, în parcul de distracţie din cadrul târgului copiii se pot aventura într-o cursă cu maşinuţele din Autodrom sau în caruselul rotativ cu lanţuri. Totodată, Piaţa de Brazi îi așteaptă pe timișoreni cu zeci de pomi de Crăciun, înalți sau micuți.

Căsuţele albe, desprinse parcă din orăşelul înzăpezit al lui Moş Crăciun, îi vor îmbia pe clienți cu langoşi, dulciuri, prăjituri de casă, Kurtoş Kolacs şi cu băuturi fierbinţi, cum ar fi ceaiuri aromate, cafea, limonadă caldă şi, desigur, preferatul tuturor – vinul fiert cu scorţişoară.

Zona de food trucks oferă şi ea o experienţă culinară autentică, meniul fiind garnisit cu burgeri, hot dogs, wraps, pljeskavica şi clătite. De asemenea, la târgul de iarnă din Iulius Town veţi găsi câte ceva pentru fiecare membru al familiei. Ca de exemplu, îmbrăcăminte simpatică în tematică de Crăciun, articole din piele, cosmetice naturale, accesorii handmade, ceramică, produse apicole, coroniţe, aranjamente, suveniruri, baloane şi mici artificii.

Totodată, au fost amenajate cornere instagramabile, pentru fotografii cool şi creative cu #winterinmytown! Programul artistic din zilele de weekend, susţinut de ansambluri de muzică, şi elementele de decor, precum patine, skiuri de lemn, sănii, butuci de lemn şi mii de luminiţe, sunt alte elemente care vor reda atmosfera magică de Crăciun.

Târgul va fi deschis în perioada 27 noiembrie 2021 – 16 ianuarie 2022, în intervalul orar 14.00 – 21.00, de luni până vineri, şi între 12.00 – 21.00, sâmbăta și duminica.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *