Road Patrol MC România – o nouă ediție a Bikers Festival, la Pădurea Verde Timișoara

Road Patrol MC România – o nouă ediție a Bikers Festival, la Pădurea Verde Timișoara

- in Locale, Sport, Stiri
0

Road Patrol MC România anunța o nouă ediție a tradiționalului Bikers Festival aflat acum la ediția cu numarul 16. Perioada de desfășurare va fi din 15 iunie până în 17 iunie, la Poligonul AJVPS Timiș de lângă Pădurea Verde Timișoara.

Astfel, cu acest prilej va fi muzică live, dar vor avea loc și parada moto, două tombole, concursuri inedite și nopți albe. Ziua de vineri, 15 iunie, va avea ca scop primirea participanților, membrii ai cluburilor de motociclism din țară și străinătate și nu numai. Toți vor fi primiți de reprezentații clubului Road Patrol MC România. Odată cu lăsarea serii vor începe concertele de blues și rock, care vor fi urmate de distracție și voie bună până în zorii zilei. Ziua de sâmbătă, 16 iunie, va fi cea mai importantă zi a festivalului. Va începe bineînțeles cu binemeritata cafea de dimineață și va continua cu parada motocicliștilor – paradă ce sperăm să aducă din nou pe străzile orașului sute de motociclete frumos dichisite și încolonate. Ziua va continua cu demonstrațiile și concursurile surpriză. Seara, după binemeritata festivitate de premiere vor continua concertele, mai cu foc ca în prima seară, și cheful se va găta o dată cu plecarea invitaților duminică, 17 iunie.

Parada urmează să se desfășoare în data de 16 iunie, ora 12:00, cu plecare de la Poligonul AJVPS Timiș, având următorul traseu: Al. Pădurea Verde, Str. Avram Imbroane, Str. Demetriade, Str. Divizia 9 Cavalerie, Calea Aradului, Str. Al. I. Cuza, Str. Gh. Dima, Bv. Republicii, Bv. Regele Ferdinand, Str. 20 Decembrie 1989, Bv. I.C. Brătianu, Str. Hector, Bv. T. Ionescu, Bv. S. Bărnuțiu, Al. Pădurea Verde. Programul muzical al evenimentului include concerte cu Dr. Crazy One Man Band, Dusty Ride, Quo Vadis și Lord Bishop (vineri) și Void Inn, Guerrillas, Crimena, Dirty Shirt și Odd Crew (sâmbătă).