Ripensia primeşte vizita lui “U” Cluj

Ripensia primeşte vizita lui “U” Cluj

- in Locale, Sport, Stiri
0

Vineri, 16 februarie, de la ora 15.00, la Chişoda, Ripensia primeşte vizita lui “U” Cluj, liderul seriei a V-a, a Ligii a III-a. Cea de-a noua partidă de verifcare se anunţă a fi printre cele mai dificile teste din această iarnă pentru băieţii noştri.

Chiar dacă “Şepcile Roşii” se află în acest moment doar în eşalonul trei, formaţia transilvăneană e alcătuită din numeroşi fotbalişti cu o vastă experienţă la nivelul primei ligi şi chiar la nivel internaţional. George Florescu e poate cel mai renumit dintre ei, căci decarul lui “U” a strâns 11 selecţii în prima reprezentativă a României, marcând şi un gol. Când vine vorba însă de Banat, trebuie să pomenim faptul că în tabăra clujeană se află şi Dorin Goga. Atacantul, acum în vârstă de 33 de ani, a îmbrăcat în două rânduri tricoul alb-violet (la Poli, în perioada 2008-2012 şi la ACS Poli, în ediţia 2015-2016).

Universitatea Cluj este un adversar pe care Ripensia l-a tot întâlnit de-a lungul istoriei zbuciumate. Iar confruntările cu jucătorii echipaţi în alb şi negru au adus mai mereu câştig de cauză bănăţenilor.