Rezoluție pentru susținerea proiectelor importante ale Timișului, dacă PNL ajunge la guvernare

Rezoluție pentru susținerea proiectelor importante ale Timișului, dacă PNL ajunge la guvernare

- in Actualitate, Locale, Politica, Stiri
0
ludovic orban

Eveniment imprortant sâmbătă, 6 octombrie, la Timișoara. Reprezentanții celor patru filiale județene ale PNL din Timiș, Caraș-Severin, Arad și Hunedoara și-au dat întâlnire în capitala Banatului pentru a semna o rezoluție a PNL Regiunea Vest. În document apar cele mai importante proiecte din cele patru județe, iar în cazul în care PNLva ajunge la guvernare, s-a angajat să le ducă la bun sfârșit.

Reuniunea de astăzi face parte dintr-un șir de reuniuni ale PNL pe care le realizăm în fiecare județ al țării și pe fiecare regiune. În fiecare județ și în fiecare regiune încercăm să identificăm proiecte importante care să fie de interes național, fie de interes regional sau unele chiar de interes municipal, pe care urmărim să le realizăm. Practic, prin faptul că adoptăm această rezoluție, conducerea centrală a PNL și eu, ca președinte, ne angajăm răspunderea că atunci când partidul va ajunge la guvernare, va susține punerea în practică a acestor proiecte. Evident aici e doar o sinteză a proiectelor pe care le-am identificat în dezbaterile pe care le-am avut. Avem mult mai multe proiecte pe care le urmărim, dar cel puțin pentru aceste proiecte care au fost identificate ca proiecte importante există un angajament între filialele județene din Regiunea Vest și noi, ca și conducere centrală, că le vom realiza pe parcursul unui mandat de guvernare”, a declarat sâmbătă, 6 octombrie, Ludovic Orban, președintele PNL, prezent la Timișoara.

Din județul Timiș, cele mai importante obiective sunt centura Timișoarei, autostrada Timișoara – Belgrad și legătura cu Via Carpatia, autostrada Lugoj – Calafat, realizarea unei săli polivalente funcționale, a unui spitalul regional, dezvoltarea aeroportului din Timișoara, construirea unui nou stadion și implementarea cu succes a programului Timișoara – Capitală Culturală Europeană 2021.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *