Revoluția sănătății la Timișoara, prin știință și tehnică

Revoluția sănătății la Timișoara, prin știință și tehnică

- in Business, Locale, Sanatate, Stiri
0

Sâmbătă și duminică tinerii specialiști concurează pentru a revoluționa sănătatea cu ajutorul tehnologiei la Timișoara.

Asociația Banat IT împreună cu Timișoara Startup Hub organizează HackTM eHealth, un weekend dedicat programatorilor, medicilor, designerilor și antreprenorilor interesați să își conjuge forțele și cunoștințele în vederea căutării de soluții creative și inovative la probleme din domeniul sănătății, prin intermediul tehnologiei.

Aproximativ 60 de participanțI se adună într­un cort amenajat pe terenul de sport al Colegiului de Artă „Ion Vidu” din Timișoara. ”Pentru a crea proiecte inovative din domeniul sănătății și a unui stil de viață sănătos, participanții vor avea la dispoziție numeroase dispozitive și echipamente de interfață om­computer, o imprimantă Symme 3D dezvoltată în Timișoara pentru prototipare rapidă și, nu în ultimul rând, expertiza tehnică a unui puternic grup de mentori. Cele mai bune proiecte vor fi evaluate de către un juriu de experți și premiate”, transmis organizatorii.

Programul va cuprinde sesiuni de lucru, prezentări tehnice deschise pe teme relevante precum tehnologie pentru servicii pervazive de sănătate, valorificare și administrare de date, ecosisteme smart susținute de experți locali și invitați din Serbia și Slovenia.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *