Reușită în vestul țării: o femeie de 97 de ani s-a vindecat de noul coronavirus

Reușită în vestul țării: o femeie de 97 de ani s-a vindecat de noul coronavirus

- in Actualitate, Locale, Sanatate, Stiri
0

Minune în vestul țării. Spitalul Județean Arad informează că o pacientă în vârstă de 97 de ani s-a vindecat de Covid-19, după opt zile de la internare.

Reușita medicală a avut loc pe Secția Clinică Pneumologie II, unde șase dintre pacienții proveniți de la un cămin pentru persoane vârstnice, din Arad, au fost externați, vindecați de Covid-19 după ce testele II și III efectuate la interval de 24 de ore au ieșit negative. Printre pacienții externați se numără o doamnă de 97 de ani care a reușit să învingă acest virus.

Ne bucură faptul că am externat șase pacienți, vârstnici, care s-au vindecat de Covid-19. Putem spune că vindecarea pacientei de 97 de ani, care s-a internat și cu alte afecțiuni medicale, este o reușită excepțională din punct de vedere medical. Îi felicit pe toți seniorii care au fost internați la noi, pentru optimismul de care au dat dovadă și totodată, mulțumesc echipei medicale, care a fost și este alături de pacient”, a declarat Dana Olar, medic șef Secție Clinică Pneumologie II.