Restricții de trafic pe strada Avram Imbroane, până la jumătatea lui decembrie, pentru lucrări Aquatim

Restricții de trafic pe strada Avram Imbroane, până la jumătatea lui decembrie, pentru lucrări Aquatim

- in Administratie, Locale, Stiri
0

Comisia de Circulație din cadrul primăriei a aprobat restricționarea etapizată a traficului rutier pe strada Avram Imbroane, pe tronsonul cuprins între strada Gheorghe Adam și strada Măcin. Aquatim are lucrări în zonă.

Astfel, într-o primă etapă, în perioada 22 – 29 noiembrie, traficul rutier va fi restricționat pe tronsonul cuprins între strada Gheorghe Adam și accesul auto la RETIM, pe sensul de mers spre strada Măcin. Traficul se va realiza în continuare pe câte o singură bandă pe sens. Vor fi afectate locurile de parcare aferente tronsonului sus menționat, pe partea dreaptă a sensului de mers.

În a doua etapă, în perioada 29 noiembrie – 15 decembrie, circulația rutieră va fi restricționată pe tronsonul cuprins între accesul auto la RETIM și accesul auto la Ocolul SIlvic, pe sensul de mers spre strada Măcin. Traficul se va realiza în continuare pe câte o singură bandă pe sens. Vor fi afectate locurile de parcare aferente tronsonului sus menționat, pe partea dreaptă a sensului de mers.

Măsurile acestea sunt necesare în vederea continuării lucrărilor la rețeaua de apă și canalizare, lucrări ce fac parte din obiectivul “CL12: Execuție rețele de apă și canalizare, Timișoara Nord Lot 2”.

Primăria Municipiului Timișoara solicită sprijinul rezidenților zonei afectate pentru a lăsa locurile de parcare libere, astfel încât lucrările să se desfășoare în parametri normali. Atenționăm conducătorii auto că timpii de circulație în zona cu lucrări ar putea fi afectați“, a transmis municipalitatea.

Foto: arhivă

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *