Restricții de circulație pe drumul ce leagă Timișoara de Șag

Restricții de circulație pe drumul ce leagă Timișoara de Șag

- in Administratie, Locale, Stiri
0

Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Timişoara anunță că de marți, 17 octombrie, începe montarea de parapet median de beton pentru separarea sensurilor de circulație,  pe o distanță de aproape trei kilometri, cu începere de la intersecția DN 59 cu DJ 593, ieșirea spre Parța. Astfel, timp de două săptămâni se va circula cu restricții pe DN 59, la ieșirea din Timișoara spre Șag.

Pentru execuția lucrării, utilajele vor ocupa benzile centrale ale drumului național, iar circulația se va desfășura restricționat pe benzile marginale. Lucrările de montare a parapetului se vor efectua numai pe timpul zilei. Zonele de lucru vor fi semnalizate corespunzător, iar în cazul valorilor mari de trafic, se va suplimenta semnalizarea rutieră existentă cu piloți de dirijare a circulației.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale aflate în administrarea D.R.D.P. Timişoara pot fi obţinute de la Dispeceratul regional, la numărul de telefon 0256/246.620 sau accesând pagina de internet www.drdptm.ro.