Restricții de circulație în mai multe zone din Timișoara, în următoarea perioadă

Restricții de circulație în mai multe zone din Timișoara, în următoarea perioadă

- in Administratie, Locale, Stiri
0

La solicitarea Aquatim, Comisia de Circulație din cadrul Primăriei Timișoara a aprobat restricționarea sau, după caz, închiderea traficului rutier, pentru executarea lucrărilor la obiectivul ”CL12: Execuție rețele de apă și canalizare, Timișoara SUD Lot 2”, de luni, 15 ianuarie.

Astfel, circulația rutieră va fi închisă pe strada Ulpia Traiană, în intervalul orar 8:00-17:00, după cum urmează:

  • 15 ianuarie – 15 februarie, tronsonul cuprins între strada Mareșal Alexandru Averescu și bulevardul Liviu Rebreanu
  • 15 martie – 15 aprilie, tronsonul cuprins între bulevardul Liviu Rebreanu și strada Eneas.

De asemenea, în perioada 15 ianuarie – 5 aprilie, traficul rutier va fi restricționat pe strada Ștefan Octavian Iosif, pe tronsonul cuprins între strada Ștefan cel Mare și strada Iepurelui. Între orele 18:00-08:00, accesul auto la proprietățile alăturate nu va fi îngrădit.

Totodată, în perioada 15 ianuarie – 15 martie, se vor institui restricții rutiere temporare în intersecția bulevardul Republicii – strada Jiul pentru realizarea unei benzi de încadrare dreapta, spre splaiul Nicolae Titulescu. Astfel, se va restricționa prima bandă de pe Republicii, în direcția centru și prima bandă de pe str. Jiul, în direcția splaiul Nicolae Titulescu. Suplimentar, pentru a evita îngustarea în intersecție, va fi restricționată și prima bandă de la ieșirea din Pasajul Jiul.

Lucrările de la intersecția Republicii – Jiul sunt realizare de PORR Construct, în cadrul unei dezvoltări private. Măsura va optimiza circulația în intersecție și a fost cerută prin planul urbanistic zonal aferent.

Reprezentanţii municipalității recomandă șoferilor să folosească rute alternative pe perioada desfășurării lucrărilor.

Foto: arhivă

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *