Resemnare la PSD Timis. Ce spune Călin Dobra?

Resemnare la PSD Timis. Ce spune Călin Dobra?

- in Locale, Politica, Slider, Stiri
0

Nu a fost bucurie prea mare la sediul PSD Timiș în această seară după aflarea exit poll-ului. Conform primelor date ale exit-poll-ului pentru alegerile prezidențiale 2019, actualul președinte Klaus Iohannis a a adunat un procent de 67 %, în timp ce candidatul PSD, Viorica Dăncilă a obținut 33%.

Președintele PSD Timiș, Călin Dobra spune că după rezultatul final al alegerilor prezidențiale se va face o analiză a organizației pe care o conduce.

Nu ne rămâne decât să felicităm echipa câștigătoare după cum am văzut rezultatul exit poll-ului. Bineînțeles că așteptăm rezultatul final. Aș vrea în primul rând să mulțumesc timișenilor care au votat pentru candidatul nostru, să le mulțumesc și celor care au fost la vot în mod special. Cred că acest rezultat pe noi organizația PSD Timiș ne va pune să facem o analiză foarte serioasă, o analiză pertinentă și bineînțeles să așteptăm rezultatul final, astfel încât analiza să plece de la acest rezultat final. Doresc mult succes în ceea ce înseamnă administrația prezidențială”, a declarat președintele PSD Timiș, Călin Dobra.