Reincep lucrarile la blocurile ANL, in Timis

Reincep lucrarile la blocurile ANL, in Timis

- in Administratie, Locale, Slider, Stiri
0

Patru blocuri ANL vor fi realizate în comuna Giroc, iar la Jimbolia vor fi realuate lucrările. Joi, 6 septembrie, președintele Consiliului Județean Timiș, Călin Dobra și directorul general al Agenției Naționale pentru Locuințe, Andrei Țurcanu, au avut o întrevedere pentru a discuta despre proiectele ANL din județ.

Astăzi a fost semnat contractul pentru execuția lucrărilor a patru blocuri, cu un total de 88 de apartamente la Giroc. Investiția se va realiza prin Agenția Națională pentru Locuințe, Consiliului Județean Timiș revenindu-i sarcina de a pune la dispoziție terenul și de a asigura toate utilitățile necesare. Jumătate din unitățile locative vor reveni Ministerului Apărării Naționale, iar restul vor fi închiriate de tineri din Timiș”, a spus președintele Consiliului Județean Timiș, Călin Dobra.

Investiția are o valoare de 15 milioane de lei, fonduri ANL, iar termenul de finalizare este de 24 de luni de la ordinul de începere a lucrărilor, care va fi dat, cel mai probabil, la mijlocul lunii noiembrie.

O altă veste bună pentru județul nostru este că vor fi reluate lucrările la un alt proiect, derulat tot prin ANL, la Jimbolia. Această investiție presupune construcția a 60 de apartamente, destinate închirierii de către tineri din această localitate. Construcția este în prezent în stadiul de 65%”, a mai subliniat președintele Consiliului Județean Timiș, Călin Dobra.

Termenul de finalizare este de șapte luni de la ordinul de reluare a lucrărilor.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *