Reguli noi pentru patronii care au reclame în Centru Istoric şi Piaţa Victoriei

Reguli noi pentru patronii care au reclame în Centru Istoric şi Piaţa Victoriei

- in Administratie, Locale, Stiri
0

Firmele care au reclame, nu foarte frumoase, pe clădirile din Centrul Istoric sau din Piaţa Victoriei vor dispărea. Reprezentanţii primăriei vor să adopte un nou regulament de estetică urbană prin care firmele vor trebui să-şi schimbe reclamele.

„Vrem să facem ordine de urgenţă la firmele puse pe clădiri. Este o debandadă totală. Am cerut domnului director a Direcţiei de Urbanism să convoace săptămâna viitoare comisia de estetică urbană şi să genereze un regulament pentru reclame, pentrui firmele, unităţi comerciale, instituţii de orice natură ar fi ele existente în Centrul Istoric şi Piaţa Victoriei. Imaginea este afectată negativ în mare măsură nu numai de starea pereţilor,zidurilor, ci şi de cum arată aceste firme”, a spus, vineri, primarul Nicolae Robu.

Conform primarului Robu, autorizaţiile pentru reclamele existente nu vor mai fi valabile. „Se adoptă un nou regulament de estetică urbană şi dăm un termen în care trebuie să-şi schimbe firmele. Asta o să facem. Nu mai contează că au obţinut cumva autorizaţie într-un alt context. Vrem să reaşezăm lucrurile şi să le reaşezăm la nivel de normalitate”, a mai spus Robu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *