Recaş şi Deta rămân fără apă rece, joi şi vineri

Recaş şi Deta rămân fără apă rece, joi şi vineri

- in Actualitate, Locale, Stiri
0

Joi, 19 aprilie, și vineri, 20 aprilie, între orele 9 – 15, Aquatim  va întrerupe furnizarea apei reci în localitatea Deta, pentru efectuarea lucrărilor de spălare și igienizare a rețelelor de distribuție a apei.

Aquatim atenţionează că spălarea conductelor din rețeaua de distribuție urmărește să asigure o calitate corespunzătoare a apei potabile și este o parte a activității desfășurate de Aquatim în cadrul mentenanței preventive a rețelelor de apă.

De asemenea, joi, 19 aprilie, între orele 9-17, se întrerupe furnizarea apei în localitatea Recaş, pentru lucrări de spălare a bazinului de aerare.

La reluarea alimentării cu apă rece este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu se folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea ei completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesitățile pe perioada anunțată“, transmit reprezentanții Aquatim.

Gh. M.