Reacția oficială a PMP Timiș după accidentul provocat de fostul secretar de stat, Valeriu Lupu

Reacția oficială a PMP Timiș după accidentul provocat de fostul secretar de stat, Valeriu Lupu

- in Actualitate, Locale, Politica, Stiri
0

PMP Timiș a transmis un comunicat de presă la scurt timp după ce s-a aflat despre accidentul provocat de Valeriu Lupu, omul propulsat în funcția de secretar de stat la Ministerul Transporturilor de către organizația din vestul țării. Accidentul minor a avut consecințe majore din cauză ca șoferul era beat și a refuzat recoltarea de probe.

Va informam ca Organizatia PMP Timis a luat la cunostinta cu regret despre accidentul rutier soldat cu avarierea unui autoturism stationat petrecut astazi in Timisoara in care conducatorul auto a fost domnul Lupu Valeriu, Secretar de Stat in cadrul Ministerului Transporturilor sustinut de catre organizatia noastra.

 PMP Timis se delimiteaza de orice actiune/incident in care sunt implicati membrii/sustinatorii PMP si asigura cetatenii de integritatea si onestitatea membrilor sai indiferent de pozitii si functii.

Orice incalcare a legii si moralei crestine nu este tolerata.

În urma evenimentului creat, domnul Lupu Valeriu si-a inaintat demisia cu data prezentei din functia de Secretar de Stat din cadrul Ministerului Transporturilor, Infrastructurii si Comunicatiilor.

 Pe aceasta cale ne exprimam regretul fata de cele intamplate“, se arată în comunicatul PMP Timiș.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *