“Răzvrătiții” din Biroul Politic ales al PNL Timișoara, convocați pe 13, la sancționare

“Răzvrătiții” din Biroul Politic ales al PNL Timișoara, convocați pe 13, la sancționare

- in Actualitate, Locale, Politica, Stiri
0

Războiul din PNL Timiș pare că nu se va termina foarte curând. Și asta după ce mai mulți membri din tabăra Ambruș au primit mesaje prin sunt chemați la sancționare. “Răzvrătiții” din Biroul Politic ales al PNL Timișoara au fost convocați la o ședință pentru a li se comunica sancțiunea. Ca o coincidență sau nu, ziua “evenimentului” este chiar marți, 13 iulie.

Așa zisul Birou Politic Local al PNL Timișoara, inventat de către președintele interimar al PNL Timiș, Alin Nica, și pe care îl considerăm ilegitim, propune spre sancționare zeci de membri ai PNL Timișoara, pentru că au refuzat decizia nestatutară a președintelui interimar cu privire la amânarea alegerilor din data de 3.07.2021. Drept urmare aceștia au fost convocați la sediul partidului marți, 13.07.2021, pentru a li se comunica sancțiunea. Biroul Politic ales al PNL Timișoara se declară indignat de atitudinea revanșardă cu care sunt tratați colegii noștri fiind târâți într-un nou scandal orchestrat de conducerea județeană interimară“, transmite Biroul Politic ales al PNL Timișoara.

Tabăra Ambruș transmite că “Nu putem accepta ca membri cu reputație impecabilă în societate precum Mirel Pop, doctorand al Facultății de Medicină Veterinară, de profesie medic veterinar, Rușeț Vasile, membru al PNL de la începutul anului 2009 sau Sîrbu Alin, membru PNL din anul 2007 și cadru didactic în mediul universitar, să fie convocați de “organele” politice și să fie tratați de o asemenea manieră pentru simplul motiv că și-a exprimat în mod democratic dreptul la vot în cadrul alegerilor din 3.07.2021. În aceeași situație se află și Cătălin Iapă, fost secretar de stat al partidului, cu o activitate ireproșabilă în această funcție, Cristian Miclăuș, membru PNL cu o vechime de 9 ani, antreprenor, licențiat în științe economice la Universitatea de Vest din Timișoara și Colhon Adrian, membru PNL din Mai 1990. Aceștia și încă mulți alții sunt “scandalagii” care au făcut zeci de campanii pentru Partidul National Liberal și sunt puși la zid de oameni precum Dănuț Groza și Alin Nica“.

Miza sancționării este exact câștigătorul de sâmbătă, Raul Ambruș căruia i se dorește suspendarea calității de membru al partidului pentru a nu se putea înscrie într-o nouă cursă pentru șefia PNL Timișoara.  “Printre cei convocați se află și președintele ales sâmbătă, Raul Ambruș, căruia i se dorește suspendarea calității de membru PNL pentru a fi obstrucționat în activitatea politică viitoare. Pentru Biroul Politic ales al PNL Timișoara fiecare membru de partid este important și de aceea facem un apel la toți membrii PNL, să nu valideze asemenea comportamente și practici care nu sunt demne de un partid liberal și nu reprezintă spiritul Timișoarei. Ne manifestăm susținerea totală față de membrii PNL Timișoara și protestăm vehement față de un nou abuz comis de către conducerea județeană. Prigoana pornită împotriva unor oameni implicați activ în viața de partid nu este echilibrul pe care l-am fi așteptat de la colegi liberali care prin munca tuturor membrilor săi au obținut succesul electoral din 2020. Constatăm cu regret lipsa de respect cu care conducerea județeană interimară îi tratează în continuare pe membrii săi. PNL Timișoara nu va accepta preluarea prin forță a organizației și nici politica pumnului în gura promovată de conducerea județeană interimară. Opriți distrugerea PNL Timișoara prin impunerea unor persoane și a unui birou “fantomă” cu forța, doar pentru că țineți cu dinții de niște funcții“, mai transmit membrii Biroului Politic ales al PNL Timișoara.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *