Raziile pentru prevenirea răspândirii Covid-19 produc zeci de mii de lei, zi de zi, în Timiș

Raziile pentru prevenirea răspândirii Covid-19 produc zeci de mii de lei, zi de zi, în Timiș

- in Eveniment, Locale, Stiri
0

Polițiștii continuă să verifice dacă timișenii respectă măsurile și interdicțiile impuse în vederea limitării răspândirii virusului Covid-19. Astfel că, la activitățile de miercuri au participat 327 de forţe de ordine care au verificat 117  societăți comerciale, 95 de mijloace de transport persoane, dintre care 40 mijloace de transport în comun și au legitimat peste 3500 de persoane.

256 de timișeni au fost amendați pentru nu purtau masca de protecție și 29 pentru că nu au respectat interdicția privind libera circulație.

Pentru abaterile constatate au fost aplicate  287 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală 87.000 de lei. Dintre acestea, 256 de sancțiuni contravenționale în valoare de 77.750 de lei, au fost aplicate pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, respectiv pentru nepurtarea măștii sanitare și 29 de sanctiuni in valoare de 4750 de lei au fost aplicate pentru nerespectarea interdictiilor privind deplasarea/libera circulatie.  Aceste activități se vor desfășura și în perioada următoare, pe raza întregului județ, pentru prevenirea răspândirii infectării cu noul coronavirus și impunerea respectării legislației. Sănătatea și siguranța cetățenilor sunt prioritare tuturor instituțiilor cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice, astfel că forţele de ordine vor desfășura permanent în această perioadă activităţi de verificare cu privire la respectarea prevederilor impuse pe perioada stării de alertă, pentru a proteja cetăţenii și pentru a preveni răspândirea virusului Covid-19“, transmite IPJ Timiș.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *