Razie în Timișoara și în localitățile din apropiere. Ce s-a întâmplat

Razie în Timișoara și în localitățile din apropiere. Ce s-a întâmplat

- in Eveniment, Locale, Stiri
0

În weekend, polițiștii dinTimişoara au acționat pentru îmbunătăţirea climatului de siguranţă civică, prevenirea activităţilor infracţionale, creşterea vizibilităţii elementului poliţienesc şi reducerea riscului rutier, pe raza municipiului şi în comunele limitrofe.

Astfel, în cinci ore, au fost organizate acțiuni cu caracter preventiv-reactiv, la care au participat poliţişti de ordine public şi rutieră. Efectivele au acţionat pentru depistarea persoanelor urmărite în temeiul legii, identificarea persoanelor predispuse la comiterea de infracţiuni, depistarea persoanelor ce conduc autoturisme cu încălcarea legislaţiei privitoare la circulaţia autovehiculelor pe drumurile publice, precum şi pentru prevenirea comiterii faptelor cu violenţă.

Au fost legitimate 230 de persoane şi verificate 163 de autovehicule.

În urma controalelor efectuate, au fost aplicate 35 de amenzi, majoritatea fiind pentru nerespectarea normelor rutiere și pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire sociala.

Valoarea totală a amenzilor este de peste 12.000 de lei. De asemenea, poliţiştii rutieri au reținut în vederea suspendării un permis de conducere și au retras un certificat de înmatriculare.

Gh. M.