Razie în județul Timiș

Razie în județul Timiș

- in Eveniment, Locale, Stiri
0

Polițiștii Secției 1 Rurale Timișoara au acționat marți, 30 mai, pentru îmbunătăţirea climatului de siguranţă civică, prevenirea activităţilor infracţionale, creşterea vizibilităţii elementului poliţienesc şi reducerea riscului rutier în județ.

Astfel, au fost organizate acțiuni cu caracter preventiv-reactiv, la care au participat poliţişti de ordine publică şi rutieră. Efectivele au acţionat pentru verificarea legalităţii funcţionării unităţilor comerciale, depistarea persoanelor urmărite în temeiul legii, identificarea persoanelor predispuse la comiterea de infracţiuni, depistarea persoanelor ce conduc autoturisme cu încălcarea legislaţiei privitoare la circulaţia autovehiculelor pe drumurile publice, precum şi pentru prevenirea comiterii faptelor cu violenţă.

Au fost legitimate 163 de persoane și verificate aproape 150 de autovehicule. În urma controalelor efectuate, au fost aplicate 125 de amenzi pentru nerespectarea normelor rutiere. Valoarea totală a amenzilor este de peste  46.500 de lei. De asemenea, poliţiştii rutieri au reținut în vederea suspendării 3 permise de conducere și au retras tot atâtea certificate de înmatriculare.