Razie în Timișoara și comunele învecinate

Razie în Timișoara și comunele învecinate

- in Actualitate, Eveniment, Locale, Stiri
0

Amenzi de aproape 140.000 lei, în urma unei razii în Timișoara și în comunele limitrofe. Polițiștii timișeni au acționat pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică.

Astfel că, sâmbătă, 8 mai, în intervalul orar 14.00 – 20.00, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, Ordine Publică, Rutieră și cei de la Serviciul de Acțiuni Speciale, împreună cu polițiști locali și jandarmi din cadrul Grupării mobile de Jandarmi Timișoara au acționat pentru îmbunătăţirea climatului de siguranţă civică, prevenirea activităţilor infracţionale, creşterea vizibilităţii elementului poliţienesc şi reducerea riscului rutier, pe raza municipiului şi în comunele limitrofe.

Efectivele au acţionat pentru depistarea persoanelor urmărite în temeiul legii, identificarea persoanelor predispuse la comiterea de infracţiuni, depistarea persoanelor ce conduc autoturisme cu încălcarea legislaţiei privitoare la circulaţia autovehiculelor pe drumurile publice, precum şi pentru prevenirea comiterii faptelor cu violenţă și creșterea elementului polițienesc în contextul instituirii stării de urgență și respectării măsurilor stabilite prin Ordonațele Militare“, transmit reprezentanții IPJ Timiș.

Au fost verificate 1.509 de autovehicule, legitimate 2.430 de persoane și 79 de unități controlate. În urma controalelor efectuate, au fost aplicate 348 de amenzi. Valoarea totală a sancţiunilor contravenționale aplicate este de 139.413 lei.

Au fost constate 3 infracțiuni.

De asemenea, poliţiştii rutieri au reținut în vederea suspendării 27 permise de conducere și au retras 21 de certificate de înmatriculare.

La acţiune au participat 147 de lucrători de poliţie, 68 de polițiști locali și 19 jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Timișoara.
Activitatea a beneficiat de sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *