Razie în Timiș

Razie în Timiș

- in Eveniment, Locale, Stiri
0

Politistii Serviciului Rutier Timis au organizat o acțiune în județ în scopul prevenirii si combaterii încălcării normelor rutiere, timp de două zile. În urma activităţilor desfăşurate au fost aplicate peste 500 de amenzi în valoare de peste 150.000 de lei.

Astfel, pe drumurile publice din județul Timiș, au fost organizate acțiuni cu caracter preventiv-reactiv, la care au participat 98 de poliţişti de rutieră și ordine publică. Efectivele au acţionat pentru depistarea persoanelor urmărite în temeiul legii, identificarea persoanelor predispuse la comiterea de infracţiuni, depistarea persoanelor ce conduc autoturisme cu încălcarea legislaţiei privitoare la circulaţia autovehiculelor pe drumurile publice.

Au fost verificate 1487 de autovehicule, fiind reținute un număr de 38 de permise de conducere dintre care pentru alcool 21. Au fost retrase si 15 certificate de inmatriculare. În urma controalelor efectuate, au fost aplicate 501 sancţiuni contravenţionale, majoritatea fiind pentru nerespectarea normelor rutiere. Valoarea totală a sancţiunilor aplicate este de 151.660 de lei.

Totodată în urma activităților desfășurate au fost depistate 22 infracțiuni flagrante.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *