Razie de proportii la Timisoara si în judet

Razie de proportii la Timisoara si în judet

- in Eveniment, Locale, Slider, Stiri
0

Razie în Timișoara și județul Timiș. Polițiștii timișeni împreună cu cei locali, jandarmi, lucrători din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență, cu sprijinul reprezentanților din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă și a celor din cadrul Primăriei au verificat terasele, activitatea din societăți comerciale, dar și pe șoferi.

Au fost verificate 527 de autovehicule, legitimate 1204 de persoane și 181 de societăți comerciale controlate.

Efectivele au acţionat pentru depistarea persoanelor urmărite în temeiul legii, identificarea persoanelor predispuse la comiterea de infracţiuni, depistarea persoanelor ce conduc autoturisme cu încălcarea legislaţiei privitoare la circulaţia autovehiculelor pe drumurile publice, pentru prevenirea comiterii faptelor cu violenţă și creșterea elementului polițienesc, precum și pentru verificarea respectării prevederilor în contextul Legii 55/2020 atât pe domeniul public cât și în incinta societăților comerciale“, transmit reprezentanții IPJ Timiș.

În urma controalelor, au fost aplicate 191 de amenzi și au fost constate zece infracțiuni. Valoarea totală a sancţiunilor contravenționale aplicate este de 65590 de lei.

De asemenea, poliţiştii rutieri au reținut în vederea suspendării 18 permise de conducere și au retras șapte de certificate de înmatriculare.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *