Razie a poliţiştilor rutieri în Caraş-Severin

Razie a poliţiştilor rutieri în Caraş-Severin

- in Eveniment, Locale, Stiri
0

Timp de patru zile, poliţiştii rutieri din Caraş-Severin au acţionat pe DN 6 în vederea prevenirii şi combaterii principalelor cauze generatoare de accidente rutiere, aplicând peste 550 de sancţiuni contravenţionale şoferilor indisciplinaţi în valoare de 162.260 de lei, 320 dintre acestea fiind pentru nerespectarea limitelor legale de viteză. Au fost reţinute 59 de permise de conducere.

Astfel, poliţiştii  au desfăşurat activităţi pe DN 6, în scopul prevenirii şi combaterii principalelor cauze generatoare de accidente, precum şi în vederea combaterii conducerii autovehiculelor sub influenţa băuturilor alcoolice şi impunerii respectării normelor legale referitoare la viteza de deplasare.

Astfel, poliţiştii au aplicat 586 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 320 au fost pentru nerespectarea limitelor legale de viteză impuse pe anumite tronsoane de drum și 48 au fost pentru depășiri neregulamentare.

“Au fost reţinute în vederea suspendării 59 de permise de conducere pentru nerespectarea regulilor privind efectuarea manevrei de depăşire, limitele legale de viteză, neacordarea priorității şi conducerea sub influenţa băuturilor alcoolice. De asemenea, au fost retrase 2 certificate de înmatriculare. În săptămâna care a început, poliţiştii vor desfăşura acţiuni punctuale pe raza întregului județ”, a informat IPJ Caraş-Severin.

Gh. M.