Razboiul Pro Romania – ALDE continua in Timis: “Munca – zero. Semnaturi – zero. Pretentii maxime”

Razboiul Pro Romania – ALDE continua in Timis: “Munca – zero. Semnaturi – zero. Pretentii maxime”

- in Locale, Politica, Slider, Stiri
0

1 – o pentru Pro România în “meciul” cu ALDE, în Timiș. Anton Anton, recent desemnat presedinte interimar ALDE Timis habar nu are sau nu vrea să știe că ALDE și Pro România, în Timiș, nu au fost partide prietene, așa cum se întâmplă la nivel național. Nu au muncit împreună pentru a susține candidatura lui Mircea Diaconu, dar pretențiile sunt la fel de mari.

Deputatul Marian Cucșa nu a fost de acord cu alianța electorală cu Pro România, astfel că în Timiș, ALDE nu a strâns nici o semnătură pentru Mircea Diaconu. Acum, cei din ALDE vor să aibă reprezentant în Biroul Electoral Județean.

Deputatul Pro România Timiș, Adrian Pau îi sfătuiește pe cei din ALDE să-și rezolve războiul din filială și apoi să vină cu pretenții.

Muncă – zero. Semnături – zero. Pretenții maxime. Cam așa se rezumă activitatea ALDE Timiș în această perioadă de pre campanie. Teoreticii noștri parteneri în Alianța UN OM nu au contribuit cu nimic pentru candidatura lui Mircea Diaconu la prezidențiale, dar astăzi am primit informația că au depus o solicitare la Biroul Electoral Județean pentru a avea reprezentant în BEJ. Cele trei grupări care vor să pună mâna pe ALDE Timiș duc o luptă internă dură și fără principii. Îi sfătuiesc pe “colegii” de alianță să își rezolve războaiele în familie și să vină cu pretenții abia după ce dovedesc că au și muncit. Măcar puțin“, scrie Adrian Pau pe Facebook.