Razboi intre Primaria Timisoara si OPC Timis: “Susanu Claudiu Sorin e fiul unui infractor”

Razboi intre Primaria Timisoara si OPC Timis: “Susanu Claudiu Sorin e fiul unui infractor”

- in Locale, Slider, Social, Stiri
Comentariile sunt închise pentru Razboi intre Primaria Timisoara si OPC Timis: “Susanu Claudiu Sorin e fiul unui infractor”

Cătălin Iapă, consilierul primarului Nicolae Robu, îl atacă dur pe Sorin Susanu, șeful OPC Timiș. Iapă a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook prin care îl face „praf” pe șeful OPC. Asta pentru că zilele trecute, Susanu a spus într-o conferință de presă ce riscă edilul Timișoarei în urma “operațiunii ghilotina”.

De curând, a fost mutat în Timișoara, la Protecția Consumatorului, Susanu Claudiu Sorin – un domn căruia îi plac scandalurile, care se crede priceput la orice și își întrece atribuțiile. A fost pus în fruntea Protecției Consumatorilor Brașov și acum a fost detașat în fruntea Protecției Consumatorilor Timiș. Principala atribuție în fișa postului pare să fie să se lege de ce face benefic pentru oraș domnul primar Nicolae Robu. Chiar dacă acțiunile domnului primar Robu sunt apreciate de cetățenii Timișoarei, domnul Susanu vrea să demonstreze că timișorenii și primarul nu au dreptate.

Am fost curios și am căutat pe internet ce a făcut până acum Susanu Claudiu Sorin. Se pare că nu doar la Timișoara vrea să blocheze dezvoltarea orașului, a făcut asta și la Brașov, conform Jurnalul Brașovean, în 2014, a închis bazinul sportiv al orașului în mod abuziv și a aplicat 100.000 lei amendă brașovenilor, asta, ca reacție la faptul că viceprimarul PSD al Brașovului de la acea vreme a fost schimbat din funcție, conform celor de la Jurnal Brașovean. Conform celor de la Mytex.ro, anul trecut a iscat un scandal pe tema a 2 parcări ale Primăriei construite pe fonduri europene, pe un motiv banal, strict birocratic, acela că Primăria trebuie să urmeze aceași procedură ca un SRL, făcând abstracție de regulile fondurilor europene.

Exact același lucru a început să îl facă și la Timișoara, să blocheze proiectele orașului. Domnul primar vrea să dispară cablurile aeriene din oraș, domnul Susanu îi pune piedică. Domnul primar vrea ca sistemul parcărilor publice din oraș să fie unul modern, domnul Susanu îi pune piedică, chiar dacă nu se pricepe nici la parcări, nici la cabluri și, se pare că nici la controale legale.

Mai mult:
1. Susanu Claudiu Sorin e fiul unui infractor care a făcut închisoare la penitenciarul Codlea pentru evaziune fiscală în valoare de 13 miliarde de lei vechi.
2. În adolescență era cunoscut pentru bătăile din cluburi în care era implicat.
3. În campania electorală din 2012, candidat fiind la consiliul local din partea PSD, sare la bătaie la o acțiune de campanie pe teren
4. În campania electorală din 2012, a fost filmat și fotografiat în timp ce împărțea mese alegătorilor.
5. La o simplă căutare pe Google la imagini, printre primele apar imagini de la chefurile PSD în care face pe clovnul, cu o secure reală în mână pusă la gâtul unei fete
6. În ultima declarație de avere are declarate 10 !!! terenuri în Brașov și Germania, la doar 37 de ani, lucrând până acum doar la stat și la o firmă privată ca jurist
7. În ultima declarație de avere are declarate 8 !!! case în Brașov, Constanța și Germania, la doar 37 de ani, lucrând până acum doar la stat și la o firmă privată ca jurist

Cei de la Jurnal Brașovean încheie articolul cu:
”Așadar, ăsta e omul pus în vârful unei instituții a statului”

Concluzia mea e simplă, la toate de mai sus: e persoana cea mai nepotrivită care să vină să arate timișorenilor și domnului primar ce să facă…”a scris Cătălin Iapă, consilierul primarului Robu, pe pagina sa de Facebook.