Raul Ambruș: “Toată prigoana împotriva mea a plecat de la faptul că mi-am permis să candidez și nu m-am retras din cursă așa cum mi s-a cerut”

Raul Ambruș: “Toată prigoana împotriva mea a plecat de la faptul că mi-am permis să candidez și nu m-am retras din cursă așa cum mi s-a cerut”

- in Actualitate, Locale, Politica, Stiri
0

Raul Ambruș a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook după suspendarea din PNL Timiș. Ambruș spune că toată prigoana împotriva lui a început de la faptul că a candidat la alegerile din 3 iulie din PNL Timișoara și nu s-a retras când i s-a cerut. A câștigat alegerile, dar acum s-a trezit suspendat din partid.

“12 ani de muncă în interesul PNL Timiș au fost aruncați la gunoi

Președintele interimar Alin Nica m-a suspendat astăzi din funcția de membru PNL Timiș.

Decizia luată astăzi vine ca urmare a faptului că am candidat și am câștigat alegerile de la PNL Timișoara, deși conducerea interimară susținea pe altcineva.

Toată prigoana împotriva mea a plecat de la faptul că mi-am permis să candidez și nu m-am retras la momentul respectiv din cursă așa cum mi s-a cerut. Nu am făcut-o pentru că nu aveau niciun drept să ceară așa ceva și am considerat că mi-aș bate joc de muncă voastră, a celor mulți, care ne-am dedicat acestui partid.

Nimeni până în ziua de astăzi nu a contestat alegerile din 3 iulie, pentru a fi invalidate. Voința a peste 300 de oameni este pur și simplu ignorată, ca și cum nu ar fi existat.

Alin Nica a mai rămas astăzi cu o mână de oameni pe care încă îi mai poate minții și care încă mai apleacă urechile la toate minciunile servite în ultimul timp, însă sfârșitul îi este aproape. Nu poți să conduci un partid după bunul plac și nici nu poți să ignori niște alegeri care au avut loc.

Mulțumesc tuturor primarilor și membrilor BPJ care au înțeles astăzi să nu-și păteze onoarea cu decizii impuse de o conducere avidă de putere și care dorește să-și impună respectul cu pumnul.

Vă mulțumesc și vouă membrilor PNL Timișoara care m-ați sprijinit în tot acest timp și vă cer scuze celor 18 sancționați pentru abuzul căruia ați căzut victime.

Liviu Cocean și Claudiu-Martin Chira vă salut și vă respect pentru caracterul de care ați dat dovadă.

Mergem mai departe cu capul sus. Adevărul și dreptate sunt de partea noastră!”, a scris Raul Ambruș pe pagina sa de Facebook.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *