Raul Ambruș, consilier local: Mă bucură faptul că USR-PLUS a renunțat la sloganurile de campanie și a înțeles importanța proiectelor PNL

Raul Ambruș, consilier local: Mă bucură faptul că USR-PLUS a renunțat la sloganurile de campanie și a înțeles importanța proiectelor PNL

Bugetul Timișoarei a fost aprobat în unanimitate în Consiliul Local săptămâna trecută. Majoritatea proiectelor care se regăsesc în bugetul Timișoarei pe anul acesta aparțin fostei administrații liberale. Consilierul local, Raul Ambruș anunță că au mai fost introduse în plus șase proiecte de către liberali. De asemenea, Ambruș spune că useriștii au înțeles că proiectele PNL sunt importante pentru dezvoltarea orașului.

“Aprobat în unanimitate de Consiliul Local, bugetul Timișoarei înseamnă, în proporție de 86%, continuarea proiectelor liberale, adică peste 400 de proiecte cu finanțare locală sau europeană provenite de la fosta administrație se regăsesc în bugetul anului 2021 al orașului nostru.

Pe langă aceste proiecte, grupul de consilieri locali PNL a mai adăugat și: stadionul nou din Calea Buziașului, complexul sportiv din calea Șagului, reabilitarea de străzi în cartierul Blașcovici, reabilitarea Ceasului Floral, corpuri noi pentru școala generală 27, 7 și Liceul Ferdinand.

Mă bucură faptul că USR-PLUS a renunțat la sloganurile de campanie și a înțeles importanța proiectelor Partidul Național Liberal pentru Timișoara, îmbrățișând viziunea noastră de dezvoltare a orașului, începută în anii precedenți”, a scris consilierul local PNL, Raul Ambruș.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *